Elvetetni egy gyereket, csak mert a szülők nem házasok?
És ennyire miért fontos nekik? Elég bolondok... Basszus, jövőre amúgy is esküdtek volna, akkor miért mondja a húgod, hogy akkor olyan lenne, mintha csak a baba miatt lenne az esküvő? Hisz amúgy is lett volna, csak előre lett hozva. (bár igazából tök felesleges emiatt előrehozni)
Nem lehet, hogy csak a szüleid ilyen korlátoltak? Kétlem, hogy senki ne lett volna még abban a faluban, aki nem házasként szült gyereket. Vagy ha ott élő nem, leszármazott. Nem állítom, hogy pl. az én szülőfalumban is nem csámcsognak az öreglányok a kerítésnél ülve, hogy kinek született házasságon kívüli gyereke a faluban, de rajtuk kívül biztos, hogy senki sem tartja bűnnek vagy foglalkozik vele.
"házasságviszont fontos, nehogy akkor jöjjön rá, mikor 7-8év gyes után az apa lelép, ő meg mehet az utcára a semmivel. "
Te sem vagy normálisabb, mint a falu.
Esküvő után nem léphet le az apa?!
2 lányom van és mi is csak "összeálltunk, mint a nokedli", sőt még ateisták is vagyunk.
Ez a kis falu "szindróma" az agyamra megy. Hála az égnek pesti vagyok, így kb lesz.rom az emberek véleményét. 4 éves a lányunk, eszünk ágában sincs házasodni, mert teljesen felesleges. Nem tudom, hogy ettől miért lennénk kevesebbek pl. egy rossz házasságban élőtől?
Ha ezért elvetetik a gyereket, akkor meg is érdemlik, már ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!