Elvetetni egy gyereket, csak mert a szülők nem házasok?
Úr Isten. Hol él a falu? A '60-as években? Ne haragudj, de anyudnak is elég érdekes felfogása van.
Én is kis faluban élek, itt is mindenkit megszólnak mindenért, semmi sem jó senkinek. CSAK ENGEM NEM ÉRDEKEL! Tudják, hogy terhes vagyok, tudják, hogy van vőlegényem. Akinek nem tetszik forduljon fel! Eszem ágában sincs elvetetni a babócámat. Most ő a legfontosabb nem az, hogy ki mit gondol. AMÚGY IS MINDEN CSODA 3 NAPIG TART!!!
Egyrészt csak a falu idősebb fele szólná meg őket...
Azon kívül elmesélek valamit! Családomban megtörtént, hogy a család nyomására a nő elvetette a gyereket... sajnos.
Ugyanis később meglett az esküvő, majd sorozatosan elvetélt középidőben, mert kinyílt a méhszája... egyetlen gyermek maradt meg, de végig veszélyeztetett terhes volt.
Kérdésem: ér ennyit, hogy a falu ne vegye szájára?
Az abortusz nem játék, lehet fertőzéseket kapni, életreszóló következményei is lehetnek! Ha szeretik egymást és akarnak gyereket, akkor ejteni kell magasról arra, hogy mások mit gondolnak, mondanak!
Én úgy érzem, hogy itt az anya (mármint a menyasszony anyja) a "falu". Ő tart az esetleges megjegyzésektől és ez felülírja a lánya iránt érzett (??) szeretetét.
Inkább az anyukát kellene elvetetni....
Elköltözni nem tudnak? Ilyen szülő közelében nem szeretnék élni.
Kis faluban nőttem fel, volt egy tiniterhesség az ismeretségi körben. Ennek kapcsán beszélgettünk (én is annyi idős voltam akkor), hogy mi lenne, ha velem történt volna meg. A szüleim mondták, hogy egy-két órát dühöngenének, hogy mit rontottak el nálam, viszont utána teljes mértékben mellettem állnának, mert én vagyok a gyerekük, nem a falu.
Mikor tanulják már meg az emberek, hogy maguknak éljenek, ne a külvilágnak!?
Boldogok, meg tudnak adni mindent a babának amit szeretnének?! Akkor kit érdekel ki mit mond?
Mellesleg sokkal elítélendőbb az, hogy valaki a pletykás falu miatt dobja el magától a születendő babáját!!! Ez az igazi szégyen!!! Ja, persze a falu ezt majd nem tudja meg! Így rögtön lehet nyugodtan aludni! Ha így tennék nem tudnék többet tükörbe nézni, mert megbuknék magam előtt mint ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!