Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvetetni egy gyereket, csak...

Elvetetni egy gyereket, csak mert a szülők nem házasok?

Figyelt kérdés
Egyébként szeretik egymást, anyagi háttér megvan.
2012. ápr. 21. 20:35
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
59%
Tényleg néhány rosszindulatú ember véleményérehagyatkoznak? Amúgy náluk is minden csoda 3 napig tart. A házasságviszont fontos, nehogy akkor jöjjön rá, mikor 7-8év gyes után az apa lelép, ő meg mehet az utcára a semmivel. Ne így legyen, de ma ki tudja.
2012. ápr. 21. 22:27
 32/44 A kérdező kommentje:
A húgom dolgozik, fog kapni GYED-et. Nem értem, hogy jön ide a GYES meg hogy 7-8 évig nem dolgozik. Az anyagi háttér megvan.
2012. ápr. 21. 22:40
 33/44 mus musculus ***** válasza:
93%
Te jó Isten, nehogy már! Ez még nem indok! Ha tisztában voltak a községi elvárásokkal és mindenáron meg akartak felelni nekik, védekezniük kellett volna. Jelenhelyzetben egy gyors esküvő minden, amit tehernek, senkinek nem kell tudnia, hogy terhes az anyuka. (Mondjuk én szarnék más véleményébe, de én csak egy dolog vagyok.)
2012. ápr. 21. 23:00
 34/44 anonim ***** válasza:
88%

Úr Isten. Hol él a falu? A '60-as években? Ne haragudj, de anyudnak is elég érdekes felfogása van.

Én is kis faluban élek, itt is mindenkit megszólnak mindenért, semmi sem jó senkinek. CSAK ENGEM NEM ÉRDEKEL! Tudják, hogy terhes vagyok, tudják, hogy van vőlegényem. Akinek nem tetszik forduljon fel! Eszem ágában sincs elvetetni a babócámat. Most ő a legfontosabb nem az, hogy ki mit gondol. AMÚGY IS MINDEN CSODA 3 NAPIG TART!!!

2012. ápr. 21. 23:03
 35/44 anonim ***** válasza:
93%

Egyrészt csak a falu idősebb fele szólná meg őket...

Azon kívül elmesélek valamit! Családomban megtörtént, hogy a család nyomására a nő elvetette a gyereket... sajnos.

Ugyanis később meglett az esküvő, majd sorozatosan elvetélt középidőben, mert kinyílt a méhszája... egyetlen gyermek maradt meg, de végig veszélyeztetett terhes volt.

Kérdésem: ér ennyit, hogy a falu ne vegye szájára?

Az abortusz nem játék, lehet fertőzéseket kapni, életreszóló következményei is lehetnek! Ha szeretik egymást és akarnak gyereket, akkor ejteni kell magasról arra, hogy mások mit gondolnak, mondanak!

2012. ápr. 22. 00:05
 36/44 anonim ***** válasza:
93%
Én szarnék bele a falu véleményébe, jó hogy nem már meg kell szavaztatni a faluval, hogy milyen pózban hozzák össze a gyereket... Szerintem tartsa meg a húgod a babát, az esküvő meg legyen jövőre a tervek szerint, akkor nem fog úgy kinézni a dolog, hogy "jaj, gyorsan összeházasodunk, mert terhes", mert az tényleg gáz.
2012. ápr. 22. 00:52
 37/44 anonim ***** válasza:
90%

Én úgy érzem, hogy itt az anya (mármint a menyasszony anyja) a "falu". Ő tart az esetleges megjegyzésektől és ez felülírja a lánya iránt érzett (??) szeretetét.

Inkább az anyukát kellene elvetetni....

Elköltözni nem tudnak? Ilyen szülő közelében nem szeretnék élni.

Kis faluban nőttem fel, volt egy tiniterhesség az ismeretségi körben. Ennek kapcsán beszélgettünk (én is annyi idős voltam akkor), hogy mi lenne, ha velem történt volna meg. A szüleim mondták, hogy egy-két órát dühöngenének, hogy mit rontottak el nálam, viszont utána teljes mértékben mellettem állnának, mert én vagyok a gyerekük, nem a falu.

2012. ápr. 22. 06:06
 38/44 anonim ***** válasza:
95%

Mikor tanulják már meg az emberek, hogy maguknak éljenek, ne a külvilágnak!?

Boldogok, meg tudnak adni mindent a babának amit szeretnének?! Akkor kit érdekel ki mit mond?

Mellesleg sokkal elítélendőbb az, hogy valaki a pletykás falu miatt dobja el magától a születendő babáját!!! Ez az igazi szégyen!!! Ja, persze a falu ezt majd nem tudja meg! Így rögtön lehet nyugodtan aludni! Ha így tennék nem tudnék többet tükörbe nézni, mert megbuknék magam előtt mint ember!

2012. ápr. 22. 06:36
 39/44 anonim ***** válasza:
90%
De most komolyan, ha a falu ugy kivanja meg, hazassag utan se lesz gyerekuk.
2012. ápr. 22. 08:30
 40/44 anonim ***** válasza:
94%
Mi is akkor házasodtunk, amikor már útban volt a pici. De nem a "falu szája" miatt (aránylag nagy városban élünk), hanem mert adminisztratív szempontból egyszerűbb az egész dolog, mint apasági nyilatkozatot tenni meg mittudoménimiket rendezni.
2012. ápr. 22. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!