Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha terhes lennél...

Mit szólnál ha terhes lennél ma kiderülne? Nem tervezted

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 18:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
96%

Én nagyon meglepődnék, ugyanis fiú vagyok.

De szerintem megtartanám.

2012. ápr. 22. 11:13
 32/35 anonim ***** válasza:

Bepánikolnék,normálisan szedett fogamzásgátló mellett 2 havonta csinálok egy tesztet (anya 40 felett fogamzásgátló mellett lett terhes,és vérzett 5.hónapig,majd időre egészségesen született öcsém)

aztán szólnék páromnak,és átbeszélnénk,99%,hogy abortusz lenne belőle,még nem mostanra van tervben.

De a te helyzeted más,anyagilag megtehetitek,van 3,elfér a negyedik is.

2012. ápr. 22. 16:39
 33/35 anonim ***** válasza:
Nem tartanám meg. Bár én is és a barátom is nagyon családcentrikusak vagyunk, jelenleg 1. éves vagyok egyetemen, és semmiképp nem akarnék halasztani. Pláne mert még együtt lakok anyukámmal, jelzáloghitel, diákhitel, minden van... Úgyhogy az anyagiak sem a legjobbak.
2012. ápr. 22. 21:02
 34/35 anonim ***** válasza:
Pislognék, mint gyík a pocsolyában, és értetlenkednék, hogy akkor miért görcsöl a hasam, és menstruálok éppen. Párhuzamosan pánikba is esnék, mert a lányunk fél éves, a hitelünk az egekbe szökött, és szidnám az óvszergyártót mint a bokrot! Továbbá felkeresném a dokit, hogy most hogyan is legyen, bírná e császárheg. Valószínűleg megtartanánk.
2012. ápr. 22. 22:35
 35/35 anonim ***** válasza:
Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, először bepánikoltam. Párom aludt délután, én megcsináltam a tesztet, el se akartam hinni, hogy pozitív. Sírva nyomtam az orra alá a tesztet, ő párat álmosan pislogott, majd megivott fél üveg bort, mereven bambulva maga elé. Az első sokk után viszont nagyon boldogok lettünk, olyan kedvesen nyugtatgatott, rögtön tudtam, hogy mi összetartozunk egy életre! Azóta összeházasodtunk, kisfiunk lassan 2 éves, és jön a tesó. Nálunk az anyagiak nem voltak problémák, egyikünk sem akarta elvetetni, késznek is éreztük magunkat, az egyetlen dolog, amin el kellett gondolkodnunk, az az volt, hogy még csak 1 éve voltunk együtt. De igazából mindketten éreztük már a terhességem előtt, hogy ez a SZERELEM, a kicsi csak felgyorsította az esküvőt, szerintem max 1 év múlva egyébként is házasodtunk volna.
2012. ápr. 23. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!