Mit szólnál ha terhes lennél ma kiderülne? Nem tervezted
Kicsit megijednék, mert a másfél éves kisfiammal való terhességem alatt 25 kiló jött rám és még mindig rajtam van a nagyja. Nem szeretnék ÍGY következőt, de természetesen tervezünk még egyet a jövőben. Tehát semmiképp nem vetetném el, ezt megbeszéltük a férjemmel. Igazából meglepődnénk, de örülnénk neki.:)
26/N
Hasonlóan kezdeném, mint a 15ös válaszoló, bajban lennék a férjemnél...
No de a viccen kívül, lehet nagyon is sokkoooott kapnék, hogy jön a 3. az tényleg egy művészet lenne... Már tényleg nem férnénk el...:(
Remélem csak egy lottó5ös után leszek ilyen helyzetben.
16-os vagyok
a férjed elég jól keres, ebben az esetben én vállalnám de én eléggé gyerektípus vagyok, ezen azt értem hogy nem zavar ha sír vagy ha dolog van vele, mert én jól érzem magam úgy is, ha idegileg bírod a kicsi mellett is és tudsz foglalkozni a másik 2-vel is plusz a férjeddel is jól átbeszéled és ő is akarja akkor vállald, mert havi 400-ból azért ki lehet jönni valahogy.
Egyszer örülnék neki, de most nem. :( Pedig végigsírom mostanában az éjszakákat amiatt, hogy vajon mikor lehetek anya? Még most nincs itt az ideje anyagi szempontból. Pedig már késznek érzem magam rá.
Ha mégis terhes lennék? Hát nagyon megijednék, mert valószínűleg mindenki döbbenten fogadná a környezetemben. Komoly párkapcsolatban élek, de albérletben és jelenleg munkanélküli vagyok. Szülői segítség nélkül végünk lenne és a szüleimet nem tudnám kitenni ennek a tehernek. Mert más nem lenne nekik... A párom szüleinek van elég bajuk, nem tudnának támogatni.
Párom valszeg idegbajt kapna, betegesen fél a témától... Nem tudom, hogy fogadná, de jól nem. Szóval úgy érezném, nagy sz*rban vagyok, miközben olyan dolog lenne, amire régóta vágyom. Szóval ez nem jó. :(
Megdöbbenék és nem hinném el.
32/F
Kicsit aggódnék, de mivel anyagilag támogató családban élek (jelenleg nem dolgozom, de rajta vagyok) megtartanám és nagyon nagyon boldog lennék! Ő lenne a fény az Életemben, és mivel az Apukája is nagyon várja, hogy babánk legyen így örömmel készülnénk rá.
Elővenném a babaruháimat, kimosnám őket apránként, elkezdenénk kiüríteni a lakást a feles holmikat levinnénk a tárolóba, hogy legyen hely a picinknek.
Azonnal abbahagynám a gyógyszert, és holnap első utam a nődokihoz vezetne.
Valahogy így éreznék/cselekednék.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!