Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha terhes lennél...

Mit szólnál ha terhes lennél ma kiderülne? Nem tervezted

Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 18:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%
pánikrohamot kapnék. 23 éves vagyok, 3 éve vagyunk együtt a párommal, együtt élünk, de nincs olyan anyagi helyzetünk, hogy lehessen gyerekünk, bár ez a legkevesebb, mivel amúgy sem akarunk, mi inkább még élnénk.
2012. ápr. 21. 19:34
 12/35 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs. Pont ma álmodtam olyat, hogy 2 pozitív tesztem lett. :D 20 éves vagyok, 22 éves koromra terveztem eddig legkésőbb gyereket. Viszont most nem lenne jó, ha becsúszna. Még 1 évem van az egyetemből, amivel párhuzamosan 1 éves szakmát is csinálok majd. Végső terhesen, majd aztán babával nagy fába vágnám a fejszét. Anyagilag még megoldható, bár saját lakásom nincs, hely és támogatás lenne, már volt is itthon szó erről, hogy nem fogadnák ellenségesen, ha lenne gyerek, belevágnánk (szülők, nagyszülők segítségével + nekem is van másfél millióm tartalékban). A barátom még semmiféleképpen sem szeretne gyereket, de 2-3 év múlva benne lenne.

Nagyon nagyon hezitálnék, de talán jobban húznék afelé, hogy megtartsam akkor is, ha a barátom elhagyna ezért.

2012. ápr. 21. 19:48
 13/35 anonim ***** válasza:
Épp gondolkozom a napokban ezen, mert 4 napja szédelgek, nem tudom mitől. Nem lenne baj végülis, csak az esküvőmre már lehet látszódna, ami nem lenne olyan jó, ígyse vagyok egy nádszál.
2012. ápr. 21. 19:49
 14/35 A kérdező kommentje:
Én decemberben szültem a 3. Babám. Hát itt a 4.
2012. ápr. 21. 19:55
 15/35 anonim ***** válasza:
én azt hiszem elmennék a templomba a tisztelendő atyához, mert már tavaly március óta nem szexeltem. Úgyhogy biztos az Úr viccelődik velem :P
2012. ápr. 21. 19:56
 16/35 anonim ***** válasza:
Abban az esetben amiben te vagy mérlegelném, hogy hogy állunk anyagilag, és ha nem fér bele a 4. baba akkor elvetetném, inkább mint hogy nélkülöznie kelljen az összesnek, 2 pici gyerekkel nagyon nehéz.
2012. ápr. 21. 19:58
 17/35 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom nem lenne szivem elvetetni én ném dolgoso. Csak gyes férjem viszont nem keres rosszul 300 havonta plussz kb 100 jatt ami változó ebben az esetben te megtartanád?
2012. ápr. 21. 20:02
 18/35 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen helyzetben, rémálmaimban ne jöjjön elő. Én nem tartottam meg. Soha többé nem akarok ilyen súlyos dilemmát az életemben.
2012. ápr. 21. 20:06
 19/35 anonim ***** válasza:
megdöbbennék, bepánikolnék, mert ez óriási dolog, de örülnék is neki. csak azért nem akarunk még gyereket, mert nem vagyunk házasok, de 42 nap múlva ez is megváltozik :) de megtartanánk.
2012. ápr. 21. 20:15
 20/35 anonim ***** válasza:
Sokkot kapnek mint az elsonel.Termeszetesen megtartottuk, a tesonal sem kerdes ez, de en nem tervezek masik babat egyaltalan.Ugyhogy nagyon vedekezek(:
2012. ápr. 21. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!