Mit szólnál ha terhes lennél ma kiderülne? Nem tervezted
Fogalmam sincs. Pont ma álmodtam olyat, hogy 2 pozitív tesztem lett. :D 20 éves vagyok, 22 éves koromra terveztem eddig legkésőbb gyereket. Viszont most nem lenne jó, ha becsúszna. Még 1 évem van az egyetemből, amivel párhuzamosan 1 éves szakmát is csinálok majd. Végső terhesen, majd aztán babával nagy fába vágnám a fejszét. Anyagilag még megoldható, bár saját lakásom nincs, hely és támogatás lenne, már volt is itthon szó erről, hogy nem fogadnák ellenségesen, ha lenne gyerek, belevágnánk (szülők, nagyszülők segítségével + nekem is van másfél millióm tartalékban). A barátom még semmiféleképpen sem szeretne gyereket, de 2-3 év múlva benne lenne.
Nagyon nagyon hezitálnék, de talán jobban húznék afelé, hogy megtartsam akkor is, ha a barátom elhagyna ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!