Mit szólnának a szüleitek/rokonaitok, ha kiderülne, azonos nemű személyhez vonzódtok?
Anyám totál kiakadna, szerintem ő kiabálna is velem - jogosan. Apám szerintem nem akadna ki annyira, de nagyot csalódna bennem és szerintem távolságtartóbb lenne azután.
Én legalábbis ezeket nézem ki belőlük, de lehet, hogy nem így lenne... Szerencsére ez a probléma nem áll fenn. :)
Az enyémek valószínűleg nem szólnának hozzá semmit, mert mikor középiskolába jártam, egy időben azt hittem, hogy a lányok is tetszenek, nem csak a fiúk, és folyamatosan finoman érdeklődtem felőlük, h mit szólnának hozzá, ha kiderülne, hogy nekem a lányok tetszenek inkább. A sok kérdezgetés, de konkrétumok hiányával eléggé sikerült már megpuhítani őket.
Az évfolyamtársaim is leszbikusnak néztek, sőt még a tanáraim is:) Szegények azt hitték emiatt voltam magam alatt egy időben, és mindig segíteni akartak. Nagyon tapintatosak próbáltak lenni:D Férfi tanárt nem láttam még ennyire zavarban anno.
Amúgy most már barátom van, férfi.:)
Kollégiumban pedig sok szobatársról, ismerősről kiderült, hogy álmodozik arról, hogy milyen lenne azonos neművel együtt lennie. Fiútól és lánytól is hallottam már ezt egyaránt. Sőt konkrét tapasztalatokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!