Vannak olyanok amiket megtartunk,nem sok 1-2 amin rajta van papi illata és néha olyan jó megszagolni,a többit a vöröskeresztnek,vagy a hajléktalanoknak adjuk
2009. jún. 3. 13:06
2/12 anonim válasza:
mi is a vöröskeresztnek adtuk.... mindent..
2009. jún. 3. 13:16
3/12 anonim válasza:
égetééés
2009. jún. 3. 13:22
4/12 anonim válasza:
Máltaiak.
(Azért jó ruhákat, aminek még mások örülnének nem égetnék el.)
2009. jún. 3. 13:27
5/12 anonim válasza:
Nem tartunk meg semmit, vannak kihelyezett ruhagyűjtő konténerek Auchan, Obi oldalában, oda be lehet tenni és elviszik a rászorulóknak.
2009. jún. 3. 13:27
6/12 anonim válasza:
én nekem még nem halt meg senkim häl istennek,de sajnos apukäm nagyon beteg,cukros,mäjbeteg,hasnyälmirigybeteg:(..és ezmellett iszik,amit ugye nem szabadna.nem nagyon sok van neki hätra:(:(:(,de én nem udnäm odaajändékozni vagy eléGetni,kidobni a ruhäit.én megtartanäm mindet!lent a pincébe egy zacskoba,dobozba,bärhol,1-2 db-ot epdig a szekrényemben:(..
2009. jún. 3. 13:29
7/12 anonim válasza:
Dobozba,és a szeretet szolgálatnak adtuk az egészet...Az Auchan és az Obi mellett lévő konténerbe nem tettük mert nagyon sokszor láttuk,hogy még be se teszik,de már bizonyos "emberkék" szedik,és szétválogatják.Ami kell nekik(és eladható) azt megtartják a többit meg nem rakják vissza,hanem szét dobálják...Így nem oda jut ahová a legtöbb ember szerette volna...
2009. jún. 3. 13:36
8/12 anonim válasza:
erről van egy nagyon jó történetem.
Mikor dédnagyszüleim elhunytak a lakás eladásra került és persze a ruhákkal valamit kezdeni kellett.
A használtabbak kidobásra kerültek,de még így is nagyon sok jó állapotú (persze a dédnagyszülök 80-90 évesek voltak tehát nem adidas és nike) de időseknek még horható ruhát vittünk el a szeretetszolgálathoz.
Mivel a papa alacsony köpöc ember volt így a ruhák többsége is ugye az ő méretére volt szabva.
Az átvevőnél közölték, hogy csak férfi ruhákra van szükség, a nőieket ne is hagyjuk ott. Az általunk mér egyszer kiválogatott ruhákat pedig mégegyszer átválogatták és nagy kegyesen átvettek kb 4-5db-ot belőle.
Erről ennyit.. pedig nem hiszem, hogy ne lennének olyan idősek akik még szívesen hodták volna..
2009. jún. 3. 13:37
9/12 A kérdező kommentje:
Látom sokan nem tudtok róla, hogy ami a vöröskereszthez mennek ruhák, azok mind mennek a különböző turikba :( ezért vöröskereszthez ruhát soha nem szabad adni :(
Hallottam már olyan emberről aki a saját ruháját túrta ki 1 évvel később a turiban, mikor leadta a vörösökhöz, benne volt a ruhában a monogramja, ugyanazzal a hibával, egyértelműen az övé volt :(
2009. jún. 3. 15:42
10/12 anonim válasza:
Én bevittem a helyi fogyatékos otthonba a gondozottaknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!