Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exszel együtt nőttünk fel....

Az exszel együtt nőttünk fel. A bnői miért nem fogadják el, hogy tartjuk a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

van, hogy a telefonját a bnője veszi fel, nem szól bele, vagy egy másik sms-ben pocskondiázott engem. Az exnek csak megmosolyogtató az egész, hogy balhéznak rajta a nők.

nos ezt a srácot gyerekkorom óta ismerem. sokkal mélyebb a kapcsolatunk, mint amilyen egy bnő-jével lehet. együtt voltunk jóban, rosszban, békével váltunk el, teljesen érett, felnőtt módon beszélgetünk egymással.

Ismer, hogy én gyakran vagyok szeretetéhes, ő meg ráadásul árva is, tehát két ember és mégis teljesen egyformák vagyunk.

most úgy alakult, hogy csak ő az, akit feltudok hívni, szeretnék beszélgetni vele.

de már megint bekavar egy bnő.

mit tehetnék?

2012. ápr. 21. 16:59
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Amit te érzel érthető, de nem jogos. Ha lenne gy barátod, de nagyon-nagyon szeretne egy másik lányt, elmesélne neki mindent, még az intim dolgokat is, nélküled találkozna vele Te hogy éreznél?

Minden előttem szólónak igaza van!

Ha el akarjátok kerülni a féltékenykedést az exednek be kéne mutatnia téged a barátnőinek. Úgy mint legjobb barátot. És tényleg háttérbe kell húzódnod, és a barátnőivel összebarátkoznod, beszélgetned, hogy benned is bízzanak, és rájöjjenek hogy a kapcsolat neked is tetszik, örülsz a boldogságuknak, és nem hátráltatod őket.

2012. ápr. 21. 19:57
 32/43 A kérdező kommentje:

a bnők rám soha nem néznek jó szemmel.

így nem tudok velük barátkozni. pedig örülnék neki. bnőim szinte nincsenek is :(

és ahogy az én barátomra nyomulnak egyesek, az valahogy nem azt tükrözi, hogy olyan szent minden nő, mint akik itt nekem válaszolnak.... én a Kizárólagosan baráti közelítésemmel még istenes is vagyok.

2012. ápr. 21. 20:15
 33/43 anonim ***** válasza:
Nem gondolkodtál még el azon, hogy nem véletlen, hogy eddig egy barátnő se tűrt meg téged? Vajon mi lehet az oka? Talán mert tényleg nincs rendjén, hogy nyomulsz (most tök mindegy, baráti/nem baráti szándékkal) egy kapcsolatban lévő fickóra? Ne haragudj, de látszik, hogy a gondolkodás nem tartozik az erősségeid közé...
2012. ápr. 21. 20:26
 34/43 A kérdező kommentje:

"látszik, hogy a gondolkodás nem tartozik az erősségeid közé..."

ilyen beszólások nélkül senkinek nem megy véleményt alkotni?

amúgy a bnőim már elköltöztek, kimentek külföldre, vagy anyák lettek, stb ezért nincs szinte egy bnőm sem.

2012. ápr. 21. 20:30
 35/43 A kérdező kommentje:

"a bnők rám soha nem néznek jó szemmel. "-32-es komment

itt az ex bnőire gondoltam

2012. ápr. 21. 20:31
 36/43 anonim ***** válasza:
Ha van pasid, miért nem ő segÍt a szeretetéhségeden?
2012. ápr. 21. 20:42
 37/43 A kérdező kommentje:
mert pont ő miatta vagyok szeretetéhes
2012. ápr. 21. 20:58
 38/43 anonim ***** válasza:
Akitől nem kapunk szeretetet, azzal szakítunk, ilyen egyszerű.
2012. ápr. 21. 21:02
 39/43 anonim ***** válasza:
Fogod a pasid, megbeszéled vele hogy Te Ő az Exed és annak a jelenlegi bnője csináljatok együtt dolgokat, így mindkét fél féltékenykedését elaltatod. Egyébként nem kell tudniuk hogy a srác exe vagy. Elég annyi hogy azt mondja a bnőinek hogy együtt nőttetek fel, olyan mintha tesók lennétek.A barátod miatt vagy szeretet hiányos?:S
2012. ápr. 21. 21:28
 40/43 A kérdező kommentje:

á

exet nem szabad összeismertetni az aktuális baráttal

volt már tapasztalatom, hogy ez így alakult, a végén meg a barátom féltékeny volt a másik srácra, és úgy alakította, hogy ahelyett hogy féltékenykedik, inkább kibeszél vele együtt. az ex mondta vissza, miket mondott rólam az akkori barátom. és a barátom viszont csak azért próbált "lejáratni" mert féltékeny volt...

szóval ebből lennének a nagy kavarások :(

2012. ápr. 21. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!