Az exszel együtt nőttünk fel. A bnői miért nem fogadják el, hogy tartjuk a kapcsolatot?
van, hogy a telefonját a bnője veszi fel, nem szól bele, vagy egy másik sms-ben pocskondiázott engem. Az exnek csak megmosolyogtató az egész, hogy balhéznak rajta a nők.
nos ezt a srácot gyerekkorom óta ismerem. sokkal mélyebb a kapcsolatunk, mint amilyen egy bnő-jével lehet. együtt voltunk jóban, rosszban, békével váltunk el, teljesen érett, felnőtt módon beszélgetünk egymással.
Ismer, hogy én gyakran vagyok szeretetéhes, ő meg ráadásul árva is, tehát két ember és mégis teljesen egyformák vagyunk.
most úgy alakult, hogy csak ő az, akit feltudok hívni, szeretnék beszélgetni vele.
de már megint bekavar egy bnő.
mit tehetnék?
Amit te érzel érthető, de nem jogos. Ha lenne gy barátod, de nagyon-nagyon szeretne egy másik lányt, elmesélne neki mindent, még az intim dolgokat is, nélküled találkozna vele Te hogy éreznél?
Minden előttem szólónak igaza van!
Ha el akarjátok kerülni a féltékenykedést az exednek be kéne mutatnia téged a barátnőinek. Úgy mint legjobb barátot. És tényleg háttérbe kell húzódnod, és a barátnőivel összebarátkoznod, beszélgetned, hogy benned is bízzanak, és rájöjjenek hogy a kapcsolat neked is tetszik, örülsz a boldogságuknak, és nem hátráltatod őket.
a bnők rám soha nem néznek jó szemmel.
így nem tudok velük barátkozni. pedig örülnék neki. bnőim szinte nincsenek is :(
és ahogy az én barátomra nyomulnak egyesek, az valahogy nem azt tükrözi, hogy olyan szent minden nő, mint akik itt nekem válaszolnak.... én a Kizárólagosan baráti közelítésemmel még istenes is vagyok.
"látszik, hogy a gondolkodás nem tartozik az erősségeid közé..."
ilyen beszólások nélkül senkinek nem megy véleményt alkotni?
amúgy a bnőim már elköltöztek, kimentek külföldre, vagy anyák lettek, stb ezért nincs szinte egy bnőm sem.
"a bnők rám soha nem néznek jó szemmel. "-32-es komment
itt az ex bnőire gondoltam
á
exet nem szabad összeismertetni az aktuális baráttal
volt már tapasztalatom, hogy ez így alakult, a végén meg a barátom féltékeny volt a másik srácra, és úgy alakította, hogy ahelyett hogy féltékenykedik, inkább kibeszél vele együtt. az ex mondta vissza, miket mondott rólam az akkori barátom. és a barátom viszont csak azért próbált "lejáratni" mert féltékeny volt...
szóval ebből lennének a nagy kavarások :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!