Az exszel együtt nőttünk fel. A bnői miért nem fogadják el, hogy tartjuk a kapcsolatot?
van, hogy a telefonját a bnője veszi fel, nem szól bele, vagy egy másik sms-ben pocskondiázott engem. Az exnek csak megmosolyogtató az egész, hogy balhéznak rajta a nők.
nos ezt a srácot gyerekkorom óta ismerem. sokkal mélyebb a kapcsolatunk, mint amilyen egy bnő-jével lehet. együtt voltunk jóban, rosszban, békével váltunk el, teljesen érett, felnőtt módon beszélgetünk egymással.
Ismer, hogy én gyakran vagyok szeretetéhes, ő meg ráadásul árva is, tehát két ember és mégis teljesen egyformák vagyunk.
most úgy alakult, hogy csak ő az, akit feltudok hívni, szeretnék beszélgetni vele.
de már megint bekavar egy bnő.
mit tehetnék?
ja és volt már szerelmes nagyon.
a csaj nem tudott arról, hogy én vagyok.
és a csaj dobta.
közben én végig mellette voltam. amikor összejöttek, együtt írtuk az sms-t, amikor megakarta kérni, még én javasoltam neki :), és amikor sírt a csaj után, én vigasztaltam.
azóta meg szórakozik csak.
az én exem sem keresett hosszútávú kapcsolatot, egyszer felszedett engem is és a nyakán maradtam.. belém szerette és 5 évig voltunk együtt.
ilyen is van ;)
ja és, ha a csajokkal szórakozik, akkor honnan tudod, hogy veled nem?
mert velem nincs oka szórakozni, mivel nem járunk együtt.
olyan ez, mint egy nyitott kapcsolat. vagy hasonló.
De miért nem fogjátok fel, hogy nem nőként, nem exként vesz részt a fiú életében, hanem barátként?????
Miért kellene egy barátot dobni, ha szerelmes az ember? Ti talán ilyenek vagytok, de mások nem. Ha nektek kevert be ex a képbe, akkor ne a kérdezőn töltsétek ki a mérgeteket!
Ne is foglalkozz velük. Majd ha komolyan lesz valakije, akkor megismered, és úgy kell alakítani a kapcsolatot, hogy lássa, hogy tényleg csak jó barátok vagytok. A jelenlegi nők féltékenyek rád, nem tudják, mi a szitu, féltékenyek arra, hogy ők jöhetnek-mehetnek, te akkor is maradsz a srác életében. Kb olyanok, mint az itt válaszolók többsége.
14-es válaszolónak ajánlom figyelmébe a 11-es kommentem
és kedves utolsó, köszönöm, hogy azon kevesek(vagy egyetlenek közé)tartozol, aki érti a helyzetem.
valami olyasmi, mintha testvérek lennénk.
olyasmi a kapcsolatunk.
ma 17:40
Már elnézést,de senki nem azt mondja,hogy a barátságnak legyen vége.
Csak azt,hogy egy jó barát tudja mikor kell egy kicsit háttérbe vonulnia.Nem kell állandóan hívogatni az exet még akkor sem ha igaz barát.Ha az ex akar akkor ő telefonál.Ha az ex éppen jár valakivel,akkor a barátja ne hívogassa már állandóan,hogy szeretethiánya van,és az ex nyakában akar lihegni.A bánatát sem akkor kéne a barát vállán kisírni amikor az ex éppen a lánnyal sétál vagy mondjuk a hálószobában szeretkeznek.Nem az a gond,hogy barátok,hanem az,hogy a kérdező nem fogja fel,mikor kell "pihentetni2 a dolgot.Attól,hogy pár héti nem hívja,nem nyaggatja az exet a barátság még nem szakad meg.Ez a fajta öntelt önzőség ami a kérdező részéről bizony megvan,nem az igaz barátságról szól.
ki mondta, hogy lihegek a nyakában????
11-es kommentben benne van, a csaj nem is tudott rólam!
és volt, hogy fél évig nem beszéltünk!
kb negyedévente beszélünk, találkozunk.
mint két öreg jóbarát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!