Az exszel együtt nőttünk fel. A bnői miért nem fogadják el, hogy tartjuk a kapcsolatot?
van, hogy a telefonját a bnője veszi fel, nem szól bele, vagy egy másik sms-ben pocskondiázott engem. Az exnek csak megmosolyogtató az egész, hogy balhéznak rajta a nők.
nos ezt a srácot gyerekkorom óta ismerem. sokkal mélyebb a kapcsolatunk, mint amilyen egy bnő-jével lehet. együtt voltunk jóban, rosszban, békével váltunk el, teljesen érett, felnőtt módon beszélgetünk egymással.
Ismer, hogy én gyakran vagyok szeretetéhes, ő meg ráadásul árva is, tehát két ember és mégis teljesen egyformák vagyunk.
most úgy alakult, hogy csak ő az, akit feltudok hívni, szeretnék beszélgetni vele.
de már megint bekavar egy bnő.
mit tehetnék?
A barátnők azért nem fogadják el ezt (általában), mert baromi idegesítő, hogy egy másik csaj állandóan ott liheg a srác nyakában. Minden dologért a srácot hívja fel, állandóan találkozgatnak, meg mindent megbeszélnek... azért ez elég bosszantó tud lenni. Egy lány szeretné, ha a párjának ő lenne az első, nem pedig egy másik lány, akivel mindent ki tud tárgyalni. Ugyanis többnyire erre való maga a barátnő.
Neked kéne tudnod, hogy amikor esetleg később lesz komoly kapcsolata is, a háttérbe kéne szorulnod. Ettől független nincs vége a barátságnak, de azért olyan hú de szoros sem kell - elvégre nem jártok.
A volt barátnő folyamatos nyomulása nagyon kellemetlen és irritáló a további barátnőknek. Mert talán még az excsaj nem tette túl magát a pasin, vagy mert az a típus aki nem bírja felfogni hogy HELLÓ. Nagyon önző az a volt barátnő, aki azt hiszi hogy mostantól az expasijával elválaszthatatlan legjobb barátok, mert hogy ők jóba maradtak. Ez korántsem így a helyes!!! Tartsátok meg a 3 lépés távolságot.
Ha meg annyira nagyon nagyon nagyon jóba vagytok, akkor miért nem jöttök össze?
sokat beszéltünk, találkoztunk, de egy két csaj miatt én háttérbe vonulok, mert muszály.
Olyankor beszélünk nagy ritkán.
de ha ne adj isten egyszer nem a háttérben vagyok, hú abból már feléled a féltékenység hiénája.
mint itt is sokakban...
hát nem lehet jó ilyen aggódva élni egyeseknek az biztos.
ha van egy másik nemű, egyből megijedni, támadni, pocskondiázni. nem sugall komoly kapcsolatot egyik háttere sem...
nem tudom itt másoknak hogy esne, ha pl egy srácot fel kell hívnotok, vagy csak szeretnétek és egy bnő el kezdene pocskondiázni!!
Gondoljatok már bele, csak egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!