Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exszel együtt nőttünk fel....

Az exszel együtt nőttünk fel. A bnői miért nem fogadják el, hogy tartjuk a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

van, hogy a telefonját a bnője veszi fel, nem szól bele, vagy egy másik sms-ben pocskondiázott engem. Az exnek csak megmosolyogtató az egész, hogy balhéznak rajta a nők.

nos ezt a srácot gyerekkorom óta ismerem. sokkal mélyebb a kapcsolatunk, mint amilyen egy bnő-jével lehet. együtt voltunk jóban, rosszban, békével váltunk el, teljesen érett, felnőtt módon beszélgetünk egymással.

Ismer, hogy én gyakran vagyok szeretetéhes, ő meg ráadásul árva is, tehát két ember és mégis teljesen egyformák vagyunk.

most úgy alakult, hogy csak ő az, akit feltudok hívni, szeretnék beszélgetni vele.

de már megint bekavar egy bnő.

mit tehetnék?

2012. ápr. 21. 16:59
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

A barátnők azért nem fogadják el ezt (általában), mert baromi idegesítő, hogy egy másik csaj állandóan ott liheg a srác nyakában. Minden dologért a srácot hívja fel, állandóan találkozgatnak, meg mindent megbeszélnek... azért ez elég bosszantó tud lenni. Egy lány szeretné, ha a párjának ő lenne az első, nem pedig egy másik lány, akivel mindent ki tud tárgyalni. Ugyanis többnyire erre való maga a barátnő.

Neked kéne tudnod, hogy amikor esetleg később lesz komoly kapcsolata is, a háttérbe kéne szorulnod. Ettől független nincs vége a barátságnak, de azért olyan hú de szoros sem kell - elvégre nem jártok.

A volt barátnő folyamatos nyomulása nagyon kellemetlen és irritáló a további barátnőknek. Mert talán még az excsaj nem tette túl magát a pasin, vagy mert az a típus aki nem bírja felfogni hogy HELLÓ. Nagyon önző az a volt barátnő, aki azt hiszi hogy mostantól az expasijával elválaszthatatlan legjobb barátok, mert hogy ők jóba maradtak. Ez korántsem így a helyes!!! Tartsátok meg a 3 lépés távolságot.

Ha meg annyira nagyon nagyon nagyon jóba vagytok, akkor miért nem jöttök össze?

2012. ápr. 21. 18:25
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
A páromnak pont ilyen excsaja volt, mint te, minden kapcsolatában ott lihegett. Amikor összejöttem a párommal, először nem idegesÍtett, mert a lány hagyta anno ott egy másik pasiért, akivel együtt volt, gondoltam jó kapcsolat. De aztán furcsa lett, hogy akárhányszor a pasimhoz mentem a csaj mindig ott volt. Egyszer elég csúnyán néztem a lányra, nem szóltam semmit. A páromtól otthon megkérdeztem, hogy mit szólna, ha az exemet, mindennap itthon találná, mert hát haverok vagyunk, na rögtön hőbörgött, hogy de az más, mondtam, hogy szerintem nem, és vica-versa lesz, ha ez folytatódik. És képzeld, sokkal mélyebb volt a kapcsolatunk, mert a csaj már sehol. Azóta apuka és boldogok vagyunk.Úgyhogy ábrándozz csak, nála is egyszer eljön a nagy ő, ha pedig szerelmes vagy belé, akkor beszéld meg vele és legyetek együtt, ha ő is akarja, de ne legyél kiakadva a barátnőkre, mert jogos a reakciójuk.
2012. ápr. 21. 18:41
 23/43 A kérdező kommentje:
csak a 20-as kommentem kellett volna elolvasni...
2012. ápr. 21. 18:48
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha félévente beszéltek, hogy lehet olyan mély bensőséges kapcsolatod vele, hogy az erősebb annál, mint akivel éli az életét? Nekem is van gyerekkori exem, beszélünk mi is, de ilyet nem állÍtanék. Ha meg nem tud rólad a barátnő, mégis miben akadályoz?Hogy tud pocskondiázni?
2012. ápr. 21. 18:52
 25/43 anonim ***** válasza:
11-es komment, 11-es komment... ha félévente beszéltek, akkor hogy a túróba zavarna szerinted akárkit is??? Most vagy az kamu, hogy félévente beszéltek, vagy az hogy zavarja a csajokat a jelenléted. Mivel az utóbbi a kérdés, gyanítom hogy kamu, hogy félévente bezséltek. Valamint félévente, több havonta beszélgetés mellett senkinek nincs bensőséges kapcsolata a másikkal!!!
2012. ápr. 21. 18:53
 26/43 A kérdező kommentje:

sokat beszéltünk, találkoztunk, de egy két csaj miatt én háttérbe vonulok, mert muszály.

Olyankor beszélünk nagy ritkán.

de ha ne adj isten egyszer nem a háttérben vagyok, hú abból már feléled a féltékenység hiénája.

mint itt is sokakban...

hát nem lehet jó ilyen aggódva élni egyeseknek az biztos.

ha van egy másik nemű, egyből megijedni, támadni, pocskondiázni. nem sugall komoly kapcsolatot egyik háttere sem...

2012. ápr. 21. 19:00
 27/43 A kérdező kommentje:

nem tudom itt másoknak hogy esne, ha pl egy srácot fel kell hívnotok, vagy csak szeretnétek és egy bnő el kezdene pocskondiázni!!

Gondoljatok már bele, csak egy kicsit!

2012. ápr. 21. 19:06
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem félve élek, egy telefontól nem akadtam volna ki, szerintem más se.Valami nem stimmel a sztoriban, ha az exed annyira komolyan venne, mint barátot, akkor bemutatna a barátnőjének, de valamiért nem teszi. Lehet már ő akar lerázni és a nőjére fogja.
2012. ápr. 21. 19:12
 29/43 A kérdező kommentje:
volt, hogy úgy találkoztunk, hogy a bnőjével volt és csak a párján akadt ki, hogy mit féltékenykedik.
2012. ápr. 21. 19:29
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha szorult volna beléd kérdező némi érzelmi intelligencia, megértenéd a helyzet pikantériáját: képzeld magad abba a helyzetbe, hogy őrülten szerelmes vagy valakibe és ilyen esetben természetes, hogy arra vágyik az ember, hogy ő legyen a párjának a szó szoros értelmében az egyetlenje, a mindene. Ebbe az intim közösségbe pedig egész egyszerűen nem fér bele, hogy ilyen szoros kapcsolatot tartson bármelyik fél egy ellenkező neművel. Igen, mondhatod, hogy ez micsoda önző dolog, de a szerelem ilyen, kizárólagosít. Nem hinném, hogy voltál már úgy istenigazából szerelmes, mert ha lettél volna, képes lettél volna megvizsgálni a kérdést ebből a szemszögből is és nem itt értetlenkednél. Nekem is vannak fiú barátaim, az exemnek is voltak lány barátai, akikkel nagyon szoros kapcsolatot tartottunk fenn: egymásnál aludtunk, nagyon mély kötödés volt. Nem volt soha szexuális töltete ezeknek a barátságoknak, mégis mikor összejöttünk, magától értetődött, hogy lazítunk ezeken a kötelékeken, mert ezek a dolgok nem férnek meg a kapcsolatunkban. Én is tiszteletben tartottam, amikor a srác barátaimnak komoly nőjük lett, eszembe se jutott volna őket hívogatni vagy a csajukkal rivalizálni. Még mindig azt mondom, hogy az a bajod, hogy magányos vagy és szükséged lenne arra, hogy valakinek igazán fontos legyél.
2012. ápr. 21. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!