Éreztétek már úgy hogy nem akartok férjhez menni?
Tudom hogy nem szabad általánosítani de most nagyon elegem van. Még itthon lakok és én vezetem a háztartást mikor a szüleink dolgoznak, így sokat sütök főzök. Mikor apám itthon van, maximálisan kiszolgáltatja magát, így pl. egy pohár vízért sem áll fel. És ha éppen a tésztát szűröm le vagy mosogatok és nem kaphatja meg azonnal amit akar, akkor nagyon sok bántó dolgot tud hozzá vágni a fejemhez. Ma leveszekedte a fejem mert nem tetszett neki a reggeli és annyit sem mondott hogy jóreggelt hanem csak annyit hogy: kávét!
Amúgy elég háziasnak neveltek és nagyon szívesen segítek bárkinek, de apám részéről már annyi beszólást kaptam hogy már nagyon elég volt :((( Úgy érzem hogy sose akarok férjhez menni mert ezt nem tudnám elviselni még évtizedeken keresztül. Tudom hogy nem szabad általánosítani de már nagyon tele van a hócipőm :(
Ami még rosszabb úgy érzem hogy a férfiakból is elegem van :S Mit csináljak? Nem akarok megkeseredni :S Megpróbáltam apámmal tegnap beszélgetni valamiről de miután megkapta a vacsoráját jelezte hogy nem érdekli :S :(
"Akkor miről lehet felismerni az ilyen pasit?"
Nem tudom! Otthoni minta például - bár vannak olyan férfi ismerőseim, akik kijelentették, hogy nem akarnak úgy bánni a párjukkal, ahogy az apjuk bánt az anyjukkal, és ezt be is tartják.
Talán sokat kell beszélgetni az ilyen irányú elveikről, mások eseteiről, hogy mit gondol, stb. és előbb-utóbb csak kibújik a szög a zsákból.
Én a páromra többek között pont azért figyeltem fel, mert nagyon nem így gondolkodik. És már az elején láttam, hogy természetes neki otthon a házimunka, a szülei mindenbe befogták. Bízom benne, hogy nem fog később sem kellemetlen meglepetést okozni.
Meg a másik, hogy ha odakerülsz, kitartónak kell maradni, és igenis felvállalni, hogy figyelmezteted az ő részére, és nem végzed el helyette akkor sem, ha érzésed szerint Te szebben, jobban csinálod, vagy hirtelen az lenne a könnyebb megoldás.
Eszemben sincs férjhez menni,de ennek több oka is van.
1.A férfiak engem egy idő után csak irritálnak
2.Tudtommal nem házicselédnek születtem,előbb növesztek szárnyakat,minthogy parancsra ugorjak bármelyiknek.
És a lista folytatódik.Megjegyezném,nem tini vagyok.
Egyszer próbáld ki azt,hogy süketnek tetteted magad,mikor szól,vagy mond meg neki,hogy nem érsz rá,csinálja meg maga.Attól,hogy a lánya vagy,még nem kötelező körülötte ugrálnod.És próbálj meg minél előbb elkerülni otthonról.Ilyenkor főleg örülök,hogy az én szüleim elváltak.25/N
Apád egy tetű. Már bocs. Az én apám SEM VALAMI HÁZIAS de tud főzni, sőt, még nekem is szokott kávét főzni.
Úristen! Ha valaki nekem bekiáltaná, hogy "kávét", pofán nyomnám, vagy mondanám neki! B+ szolgáld ki magadat, nagyfiú vagy! Vagy te meg kiáltsd be! PÉNZZZTTTT!!!!
A pasik nagy része ilyen, legalábbis hajlik rá, aki ilyen anyuci elkényeztetett létűtő fiacskája, azt már az első hónapban fel lehet ismerni! Nekem is volt egy ilyen, de csak 1,5 hónapig, MERT NEM ÁLLTAM BE CSICSKÁNAK!:D Ennyire egyszerű.
Aki meg az elején normális, azt sose kényeztesd el, mindig bízz rá feladatot!!! Így tudja, hogy téged nem lehet kihasználni!
Ez ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!