Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor éreztétek azt, hogy...

Mikor éreztétek azt, hogy babát akartok?

Figyelt kérdés
Illetve mit éreztetek? Voltak kétségeitek? Hogy talán mégsem akarjátok? Mi most állunk a baba projekt előtt a párommal. Akarom nagyon is, Ő is, minden megvan, lakés, kocsi, anyagi háttér, de néha mégis úgy érzem, hogy "akarom én ezt még?" Segítsetek!
2011. márc. 6. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 évnyi együttélés (ebben már a házasság is benne van, de nagyon korán összejöttünk) éreztem, hogy szeretnénk babát. Akkorra már nekünk is minden háttér megvolt, utazgattunk, élveztük az életet, és aztán valami nagyon erős hiányérzetet éreztem minden este.... Na akkor jöttünk rá, hogy mi (KI) hiányzik :) Szerencsére elsőre összejött.
2011. márc. 6. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Kétségek? Hohóóó, de még mennyi... még akkor is, amikor már megszületett a kisfiam. Az elején, amikor hasfájósság volt, kólika, állandó üvöltés, mellgyulladás, kevés a tej, stb, sokszor éreztem úgy: mindjárt visszaviszem a kórházba... persze csak viccelek. :)

De minden időszaknak megvan a maga varázsa, és nagyon jó visszaemlékezni a kezdeti időkre is, sőt, még a szülésre is. Anyának lenni a legjobb dolog a világon!

17 hónapos nagylegény anyukája (35 éves vagyok egyébként)

2011. márc. 6. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Jajj, én is, akár a második hozzászóló:D 21 évesen ismerkedtem meg a párommal, kábé 4 évvel ez előtt tört rám az érzés, páromat körülbelül másfél 2 év múlva kapta el az érzés. Most 27 vagyok, van egy 7 hónapos kislányunk. Állandóan azt kérdezgettük egymástól, kell ez nekünk?, terhesség előtt, terhesség alatt, és azóta is:D Pont pár órája, mikor sírt kislányunk, mondtam a páromnak viccből: "Szerintem az abortusz igen is humánus dolog" Erre ő: "Igen, inkább két embert mentsünk meg, egy elvesztésével, mint 3-at veszítsünk:D" Persze mindig jót mosolygunk a dolgokon, néha felhúzom magam, de sokkal gyorsabban lerendezem már magamban a dolgokat. Kábé 1 pillanat erejéig vagyok babámra dühös, de aztán rám néz, rám mosolyog és kész vagyok:D Mikor ráadom a hosszú ujjas előkét és rittig hogy így is összemantyolja magát 3 másodperc alatt....:D

Ne aggódj, mindenkiben vannak kételyek, ez tulajdonképpen jó jel, mert gondolkodsz, nem ész nélkül csinálod! Sok sikert, és hamar babaáldást:D

2011. márc. 6. 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Még annyit akartam írni, hogy így rám néz, és azonnal elolvadok, és minden rosszat elfelejtek: [link]
2011. márc. 6. 23:57
 5/6 A kérdező kommentje:

áááh de édes!!!:):D besz.rás! Imádom!:DD

Nah hát akkor lehet bele merünk vágni... Ő nagyon szeretné már, én is, de mindig mikor hallom, hogy üvölt egy baba... elgondolkozok hogy úr isten, az enyém is ilyen lesz? Vagy az MTV-n a tini mamik... bár nem vagyok tini, de nagyon..öhm.. nehéz:) még nézni is. de nagyon szeretnéénk...

2011. márc. 7. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:
6 év ismeretség, 3 év házasság után, 34 évesen, de egyáltalán nem gondoltam, hogy megértem hozzá, egyszerűen tudtam, hogy most van itt az idő, most szeretném.
2011. márc. 20. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!