Féltékenysége miatt meghízlal?
Figyelt kérdés
Híztam 10 kilót bő fél év alatt(életemben először).Ebben sok minden közre játszott:az én hibám is,de úgy érzem miatta is történt.Ha összevesztünk ittam(alkohol)-ettem,ha nyugodtság volt azért ettem.Két hete mondtam neki,hogy menjünk el futni együtt,engem rohadtul zavar ez az állapot.4napig jött,aztán azt mondta hogy nekem biztos nincs kedvem,befejezte.Közben hozta a palacsintákat,és édességeket,mikor ezerszer megmondtam,hogy nekem fogynom kellene.Utálom ha valaki kaját tukmál rám,főleg így.Volt egypár megjegyzése,miszerint ő örül ennek,mert legalább más pasinak így nem annyira kellek.Nem vagyok így se egy dömper,de lelkileg megvisel hogy most nagyobb méretű ruhákban kell járnom,az önbizalmam lecsökkent a nullára.Teltebb nő is lehet vonzó egy férfi számára?Az ilyen típusú pasit hagyjam ott a francba?2012. ápr. 21. 00:35
11/11 anonim válasza:
Majd a gyereked (a kis Avatár?:D) megkérdezi:
-Hát dikk má ídösanyám, hát hogyan fogantam?
-Fiam, az úgy volt, hogy az apád belém élvezett, hogy megtudja terhes lettem-e a rezsi befizetésétől...
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!