Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ha ilyen...

Ti mit szólnátok ha ilyen "beszólásai" lennének a párotoknak?

Figyelt kérdés

Szóval folyamatosan úgy csinál, mintha nem lenne kapcsolata. Ha telefonon beszél, mondja, hogy megy (E/1.!) ide vagy oda, vásárol, ezt csinál vagy azt csinál egyedül. Nem együtt, Tsz/1-ben. Ez annyira rosszul esik nekem. Mindig éreztetem vele, de hiába. Semmit nem ér, következő alkalommal ugyan úgy eljátssza.

Ti hogyan reagálnátok?

2012. ápr. 20. 21:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%
A pasik nem nőből vannak és nem képesek ekkora f@szságokon kiakadni. Ha felhív az öcsém vagy a haverom, hogy nem talált otthon, mert én a teszkóban voltam vásárolni az asszonnyal, akkor nem fogom hangsúlyozni, hogy ő is ott volt. Mert a beszélgetés szempontjából totálisan érdektelen, hogy ott volt-e. Nem az ő programja volt a kérdés. Engem keresett.
2012. ápr. 21. 16:05
 22/23 anonim ***** válasza:
63%

Abszolút egyet értek az utolsóval. Itt nem a közös programok iránt érdeklődnek, hanem arról, hogy a pasi mit csinált. Ha én pl. bevásárolok, és hívnak, akkor nem azt mondom, hogy itt vagyunk a férjemmel, és a két gyerekkel, hanem azt mondom, hogy most a Tescóban vagyok. NEM azt kérdezik, hogy épp mit csináltok közösen, hanem hogy a SRÁC MIT CSINÁL.

Ha ilyenen problémázol, akkor mit csinálsz majd, ha igazi problémáid is lesznek?

2012. ápr. 21. 16:37
 23/23 anonim ***** válasza:
50%
én nő vagyok és attól kapok hülyét, ha egy pasi elkezd többesszámban beszélni (kedvencem a "terhesek vagyunk", "szülünk", igen, mindkettőt hallottam már :D)
2012. ápr. 22. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!