Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan a kapcsolatotokba...

Van olyan a kapcsolatotokba amit nem szerettek? Illetve milyen rossz szokásai vannak a párotoknak?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon zavaró szokása nincs.

Talán, hogy a takarítás és a mosogatás nem az erőssége. És ,hogy 1 hónapig ugyanazt a gatyát hordja, úgyis, ha foltos már :S

Meg azt nem szeretem amikor részeg (igaz eddig 2x volt ilyen).

2012. ápr. 7. 15:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Pasik.....:) Az én párom szerencsére nagyon ad magára! (Ne érts félre nem leszólom a párodat!!) Sok boldogságot nektek, ezeket a kis zavaró szokásokat ellehet nézni!
2012. ápr. 7. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha eszik,nem rakodik el maga után,csak ha szólok Neki...

A fiókból kivesz egy kanalat vagy bármit,de vissza már nem tolja...Vagy a kenyér,kiveszi,de vissza már nem teszi...Valamelyik este történt,hogy szintén kint hagyta a kenyeret.Véletlenül eszébe jutott a többi cuccot elpakolni,csak a kenyér maradt kint...Mondtam Neki,hogy forduljon meg,csinált egy teljes kört,mondom nem így ,majd szólok,hogy mikor állj meg.Megállítottam a kenyérrel szemben,de még mindig nem kapcsolt.Mondom oké,most nyújts ki a kezed,meg is tette,most tedd lejjebb,még lejjebb és akkor vette észre...Rájött,hogy mit akarok,de mégsem került vissza mert "dühös" lett azon,hogy hülyét csináltam belőle,így inkább jött csikizni,aztán máshol kötöttünk ki,de ez már nem ide tartozik :D

2012. ápr. 7. 15:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Huhaaaaaaaaaaa:D:D Szerintem helyesen csinálod hogy rászólsz,meg játékosan megcsináltatod vele a feladatot:) Én is alkalmazni fogom a páromnál:D
2012. ápr. 7. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Miután kitakarítom a fürdőszobát, akkor jut eszébe szakállat vágni és minden csupa borosta. De igyekszik, mindig megpróbálja rendbe rakni a mosdót és környékét, ennek ellenére utána kell takarítani újra. Nem vagyok rá dühös, mert látom az igyekezetét. Egyébként hihetetlen feledékeny, de a legtöbb esetben ezen is tudunk nevetni.
2012. ápr. 7. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincs semmi ilyen.

Rossz szokása talán egy van, ami néha bosszantó: az, hogy nagyon ragaszkodik minden tárgyhoz, olyanokhoz is, amiket soha nem fog már semmire használni (szakadt papucs, ezeréves kézkrém, tehát nem épp nosztalgikus tárgyak), és ezeket nem nagyon akarja kidobni, de normálisan rendszerezni és elpakolni sem...Eddig megküzdöttem vele :)

2012. ápr. 7. 18:59
 7/7 anonim válasza:
az en mokuskam,allandoan nyitva hadja a szekrenyt ha feloltozik,mondvan hogy direkt hagyta ugy hogy figyelek e :D ♡ es allitólag keresi az utat narniaba..ezzel magyarazza :D♡ de nem zavar.imadom a nyomait.
2015. nov. 25. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!