Hogy mondjam el a szüleimnek a kémia rossz jegyet?
Szia!
Én az egy héttel ezelőtti tettem,hogy nem mondtam meg anyának a kémia 4-esem,nagyon sajnálom,mert megtalálta a dolgozatot,amit meg kellett írnom,hiába maradtam le 2-3 óra magyarázásáról betegség miatt,és olyanok voltak benne,amit csak órán mondott.Mondd el, kerek perec,hogy az új tanár nem igazán tanárnak való,és hogy amint lehet, kijavítod.
Ahogy kivettem a szövegből,büszke vagyok rád,hogy te nem puskáztál.
Egy hármas nem a világ vége, pláne annak, aki nem akar majd ezel többet foglalkozni. Ha valami nem megy, mégis hármast kaptál inkább jó, mint rossz.
Amúgy elég érdekes szüleid vannak, ha egy ilyen tárgyból kapott hármasért már kiakadnak.
Nekem mindig azt monsták, hogy ami megy (nálam ilyen volt az irodalom, nyelvtan, töri, egyéb humán dolgok) arra feküdjek rá és legyek belőle minél jobb, amihez viszont nem értek (matek, kémia, fizika... stb) csak legyen meg a hármas és kész. Nem mehet mindenkinek minden.
5 év múlva , a 3-sodból még emlékezni is fogsz valamire , de a stréber osztálytársad az 5-ből már ma sem tudna semmit sem visszamondani !
állj a szüleid elé, és vállald a következményeket !
csak nem szedik le a fejedet egy 3- ért?
Max . 1 hétig megszorítások következnek, jobb mint elsumákolni, ha megtudják tetézed a bajt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!