Hogy mondjam el a szüleimnek a kémia rossz jegyet?
Figyelt kérdés
A régi tanár felmondott, jött egy új, nyugdíjas, 66 éves, aki mindig mosolygós volt, kísérletezett, meg minden, de akit nem érdekel a kémia, az kikészítette, és most alig magyaráz, egyetemi szinten kéri az anyagot, és gyűlnek a rossz jegyek. Ebből az Avogadro-féle számból dogát írtunk, és a doga előtti órán gyakoroltunk, de ott minden hibátlan volt, a doga pedig nehéz volt, és hármas lett. De az osztályból néhányan meg tudták oldani, hogy lógtak arról az óráról, az egyik meg elcsent egy lapot, mert a tanár kicsit vaksi is, a lapot odaadta az osztály legnagyobb stréberének, akinek egy négyese sincsen, ő kitöltötte, és az a fiú pedig megsokszorosította, és kipuskázták, szóval nekik 5* nekem meg hármas. De attól félek, ha ezt anyáék megtudják, akkor eltiltanak a számítógéptől, a tévétől és elveszik az okostelefonomat. Mit csináljak?2012. ápr. 4. 12:06
11/12 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy én középiskolában olyan buta voltam a kémiához, hogy egy hármasnak is ujjongva örültek a szüleim, mert tudták, hogy ez részemről mennyi energiát igényelt. Mondd el nekik, hogy új a tanár, és begyűjtöttél egy közepest, nem hiszem, hogy letépnék a fejedet. Ha valamelyikük ért a kémiához, segíthetnek, vagy keressetek egy tanárt, aki elmagyarázza neked az anyagot. És minél hamarabb mondd el a jegyet, nehogy az legyen, hogy elhallgattad, közben meg a szüleid is megtudják, mert akkor nagyobb bajban leszel. Nem sokára itt a nyár, kitartás! :)
12/12 anonim válasza:
Szerintem legközelebbi alkalommal te is puskázz, nyugodtan, ha kuksi a tanár senki sem veszi észre, és nem kell majd azon gondolkoznod hogy elmondd-e a rossz jegyet mert te is ötöst fogsz kapni. Egyébként én majdnem minden dolgozatnál szoktam puskát írni, van hogy így szerzek egy tök jó jegyet, ami egyébként egyes vagy kettes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!