Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ha ilyen...

Ti mit szólnátok ha ilyen "beszólásai" lennének a párotoknak?

Figyelt kérdés

Szóval folyamatosan úgy csinál, mintha nem lenne kapcsolata. Ha telefonon beszél, mondja, hogy megy (E/1.!) ide vagy oda, vásárol, ezt csinál vagy azt csinál egyedül. Nem együtt, Tsz/1-ben. Ez annyira rosszul esik nekem. Mindig éreztetem vele, de hiába. Semmit nem ér, következő alkalommal ugyan úgy eljátssza.

Ti hogyan reagálnátok?

2012. ápr. 20. 21:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
9-es: itt nem erről van szó!Hanem arról,hogy amit közösen csinálnak,azt is egyes számban mondja!
2012. ápr. 20. 21:33
 12/23 A kérdező kommentje:

Szerintem nem érted miről beszélek.

pl. legutóbbi sztori: párom + én kimegyünk a telekre, hogy átnézzük a méheket, EGYÜTT, segítettem neki!!!! Úgy is volt. Este azt mondja a haverjának, hogy "délután átnéztem a méheket". Mintha én nem léteznék és nem segítettem volna neki.

2012. ápr. 20. 21:34
 13/23 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem egyszerű, amiről E/1-ban beszél, oda ne menj vele. Pl. bevásárolni.
2012. ápr. 20. 21:34
 14/23 A kérdező kommentje:
Amikor látja, hogy durcás vagyok, akkor mondja h ne haragudjak.. ennyi
2012. ápr. 20. 21:38
 15/23 anonim ***** válasza:
62%
Ha még ezt tudja is,és ennek ellenére csinálja,az direkt van,nem?:)Nem csinálnék vele együtt semmit,aztán beszéljen egyes számban.
2012. ápr. 20. 21:52
 16/23 anonim ***** válasza:
76%

Ti nők ha nincs semmi valódi probléma akkor kerestek valamit amin lehet problémázni.

Én is így beszélek.

Kérdezi valaki telefonon "mit csinálok?". Vagyis azt kérdezi ÉN mit csinálok! Akkor azt válaszolom, hogy "megyek ide meg oda". Tök mindegy ki van éppen velem.

Mit kell ilyen hülyeségen görcsölni?

2012. ápr. 20. 22:01
 17/23 anonim ***** válasza:
48%
de azt se tudhatod ki hívja. Ha pl a főnöke akkor annak minek kösse az orrára, h éppen veled vásárol? Az meg h ez egy megszokás nála, azon nincs mit témázni. Szegény így szokta meg nem könnyű ilyen bidegződésen változtatni. De egy biztos ha azt látja h hisztizel rajta akkor nem is fog. Vedd poénra. Próbáld meg te is ezt csinálni egyszer, mondd azt h elmentél és megcsináltál vmit amit amúgy kvázi ő csinált csak ott voltál. Aztán majd biztos felkapja a fejét és mondhatod neki mosolyogva h látod milyen hülyén hat? Valszeg észre sem veszi és nem érzékeli a problémádat! De ne sértődj meg , nem kell leckéztetgetni sem, csak egyszer bejátszani. De poénkodhatsz is rajta h elkezdesz mindent egyes számban mondani, ami hölyén üangzik és akkor lehet h röhögne és nem venné kényszernek h leszokjon róla?
2012. ápr. 20. 23:11
 18/23 anonim ***** válasza:
35%

Én értem a kérdező problémáját, az a baja, hogy ha pl vannak egy adott helyen és valaki felhívja a barátját azt mondja "ép bevásárolok", nem pedig azt, hogy "barátnőmmel XY vagyok bevásárolni".

Szerintem a barátod is jól tudja, hogy téged ez bánt, csak sajnos nem tesz ellene semmit, hogy másként legyen.

Mi is ha elmegyünk valahova és a Vőlegényemet felhívja valaki, hogy pl mit csinál mindig azt mondja, hogy velem van.

Szerintem ez a legkevesebb amit egy férfi megtehetne.

2012. ápr. 21. 08:05
 19/23 anonim ***** válasza:
26%

Ja és még annyit hozzátennék mi az hogy így szokta meg?

3 év alatt nem szokta meg, hogy barátnője van? Vagy ennyire semmibe veszi a kapcsolatot? Már nem azért...

2012. ápr. 21. 08:06
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Minek ilyenen problémázni? Ha nincs, akkor is gyártani kell? A kapcsolat működik 3 éve, ezek szerint nem veszi semmibe a kapcsolatot, hisze akkor nem tartana ennyi ideje.
2012. ápr. 21. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!