Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ilyen körülmények...

Lányok, ilyen körülmények mellett vállalnátok egy kisbabát?

Figyelt kérdés
A párommal már lassan 6 éve együtt vagyunk. Én már nagyon szeretnék egy kisbabát a párom is és megegyeztünk, hogy október fele elkezdünk próbálkozni. A páromnak van munkahelye amiòta kijárta az iskolàt, nekem sajnos még eddig nem volt amiòta leérettségiztem. Voltam már mindenhol, de eddig még semmi. A páromnak van egy 3szobás lakàsa és egy autója. Amitől viszont félek az anyukám. Nem szereti a páromat soha nem is szerette, de ő sok mindenkivel igy van, hogy utálja az embereket pedig soha senki semmi rosszatnem ártottak anyumnak. Nekem régebben azt is mondta, ha lenne tőle gyerekem, akkor arra a kisbabára rá se tudna nézni. A párom anyukàja az enyémnek az ellentetje már alig várja a kisunokát. Legfőképpen ebben az egészben anyukám zavar, hogy ok nélkül ilyen.Szerintetek?
2012. ápr. 20. 10:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
ha stabil a kapcsolat és az anyagi háttér, akkor miért ne? anyukád majd megbékél. Én azt gondolom, hogy ne anyukád válasszon párt neked, hanem te magadnak. Ha te vele boldog vagy, ezt el kell, hogy fogadja. Igen, én vállalnék.
2012. ápr. 20. 12:10
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Nem vállalnék úgy gyereket, hogy semmi munkaviszonyom sincs. Szerencsére ez nem saját tapasztalat, de biztos neked is van olyan ismerősöd hogy apuka lelépett. Ők is úgy gondolták, hogy "az én párom aztán nem olyan". De igen.

Anyukád miatt ne aggódj, neki senki nem felelne meg. Ha csak ez lenne az akadály, én vállalnám/vállaltam. Anyósom utált engem, de amióta megvan a baba jóban vagyunk.

2012. ápr. 20. 14:02
 13/16 anonim ***** válasza:
a helyedben megfontolnám ha most sem találsz munkát, kis gyerekkel hogyan fogsz? Ezen érdemes lenne gondolkodnod. Mindenképpen kellene dolgoznod mielőtt gyereket vállalsz, nem jó ha ennyire fügsz a párodtól.
2012. ápr. 20. 14:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia,első a biztos munkahely,ill. hogy legyen meg a gyedhez szükséges munkaviszonyod.Szerintem nagyon nem mindegy,hogy gyest (25eft) kapsz,vagy gyedet!Aztán gondolj már légyszives arra is,hogy mit csinálsz akkor,ha a pároddal tönkre megy a kapcsolatotok,akkor a gyermekedet ő fogja nevelni,mert a gyesből nem tudod eltartani!Az,hogy anyukád nem szereti a párodat,csak másodlagos,de elárulom,iszonyat konfliktus helyzetet teremthet ez a körülmény a párod és közötted.Most azt mondod,hogy nem,meg blabla stb.,de hidd el,hogy tönkre tehet egy ilyen egy kapcsolatot.Szóval tuti,hogy nem vállalnék így gyermeket.
2012. ápr. 20. 14:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Anyukám véleményét letojnám, mondván, ne szóljon bele az életemben (mellesleg a későbbiekben úgyis megbékélne), ő nem tartana vissza a gyerekvállalástól, az viszont igen hogy nem volt még munkaviszonyom. Ha ti tudjátok nélkülözni azt a pénzt, és nem zavar hogy nem kapsz járulékot a gyerek után akkor vállalnám a helyedben.
2012. ápr. 20. 19:18
 16/16 anonim ***** válasza:
22 éves vagy - azaz 4 éve érettségiztél, és azóta sincs munkád? miből is akarod pontosan felnevelni a gyereket?
2012. ápr. 21. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!