Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 éven felüli nők! Ti járnáto...

25 éven felüli nők! Ti járnátok egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Együtt lennétek egy olyan férfival, aki elmúlott 30 éves és pánikbetegsége van? Aki ha valakivel együtt van, akkor annyira ragaszkodik, hogy már szinte fáj? Illetve aki problémázik, azaz inkább görcsöl dolgokon? (pl. Jaj mi lesz ha a barátnőm összefut a konditeremben egy jó sportolóval,s akkor már jujjjj...féltékeny vagyok...stb.stb.)

Kisebbségi komplexusa van és nincsenek nagy igényei viszont, de ha valakibe szerelmes, akkor meg a barátait küldi el a p.csába, ha azok esetleg valami miatt kifogásolják a lányt (ilyen már volt, hogy azért kifogásolták, mert tudták hogy a lány átveri és hát...ja. Ők látják kívülállóként reálisabbnak a dolgokat) Labilis lelkivilág.

25 éven felüli nők! Járnátok ti egy ilyen pasassal? (azért kérdezem a 25 éven felülieket, mert azon felül már azért a családalapítás is terve szokott jönni és nem csak a flört...)

Ez a pasi nem én vagyok, se a barátnője.

Viszont erre a kérdésre nagyon kíváncsi vagyok!

2012. ápr. 19. 12:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
én pánikbeteg nő vagyok és elég rossz ezeket a válaszokat olvasni, de ha féltékenykedik, akkor én se bírnék ilyen fiúval járni. mondjuk én kezeltetem és nem is okoz gondot a mindennapi életben. akkor tudnék járni vele, ha ő is kezeltetné.
2012. ápr. 22. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!