Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 éven felüli nők! Ti járnáto...

25 éven felüli nők! Ti járnátok egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Együtt lennétek egy olyan férfival, aki elmúlott 30 éves és pánikbetegsége van? Aki ha valakivel együtt van, akkor annyira ragaszkodik, hogy már szinte fáj? Illetve aki problémázik, azaz inkább görcsöl dolgokon? (pl. Jaj mi lesz ha a barátnőm összefut a konditeremben egy jó sportolóval,s akkor már jujjjj...féltékeny vagyok...stb.stb.)

Kisebbségi komplexusa van és nincsenek nagy igényei viszont, de ha valakibe szerelmes, akkor meg a barátait küldi el a p.csába, ha azok esetleg valami miatt kifogásolják a lányt (ilyen már volt, hogy azért kifogásolták, mert tudták hogy a lány átveri és hát...ja. Ők látják kívülállóként reálisabbnak a dolgokat) Labilis lelkivilág.

25 éven felüli nők! Járnátok ti egy ilyen pasassal? (azért kérdezem a 25 éven felülieket, mert azon felül már azért a családalapítás is terve szokott jönni és nem csak a flört...)

Ez a pasi nem én vagyok, se a barátnője.

Viszont erre a kérdésre nagyon kíváncsi vagyok!

2012. ápr. 19. 12:49
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Tudnátok családot, gyereket tervezni vele?
2012. ápr. 19. 12:50
 2/21 anonim ***** válasza:
30%

ha nagyon szerelmes lennék talán

de ez nem tartana sokáig ilyen hozzáállással a pasirészéről.

egyszóval hosszabb távon nem működne ez a kapcsolat.

2012. ápr. 19. 13:02
 3/21 anonim ***** válasza:
75%
röviden és tömören: nem!
2012. ápr. 19. 13:07
 4/21 anonim ***** válasza:

szedd a gyógyszereidet, azt ajánlom. Akkor van remény.

Tudod, egy férfi és egy nő is azt várja szerintem a másiktól, hogy illető önmagában is boldog legyen, ne a másiktól függjön a boldogsága. Tehát ne ragadj a másikra, neki is kell kis tér és főleg bizalom, hogy nem fog megcsalni. Attól még, hogy valaki jár valakivel, tetszhet neki más is, de ez nem azt jelenti, hogy akkor már megcsalja a másikat.

A barátaidat meg becsüld meg és ne küldd el sehová, mert csajok jönnek-mennek, de a barátok maradnak, ha nem marod el őket.

2012. ápr. 19. 13:13
 5/21 anonim ***** válasza:

Járok,vagyis már együtt élek egy ilyen férfival.

Meg kell tanulni kezelni,ki kell gyógyitani,és minden jó.

Mi már annála fázisnál vagyunk (1 év után),hogy a kisebbségi komplexuasa kezd elmúlni,kezdi magát értékelni.

A ragaszkodásán változtatni nem is szeretnék,én imádom.

25/N

2012. ápr. 19. 13:16
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom legyen férfi. Ezalatt nem azt értem, hogy "macsó" legyen meg bunkó meg kétajtós szekrény, de jellemében, kisugárzásában bizony legyen férfi. Tehát alap kritérium a határozottság pl. Egy nyámnyila, teszetosza férfivel sosem lennék együtt, mivel én is egy határozott, erős jellemű nő vagyok.
2012. ápr. 19. 13:32
 7/21 anonim ***** válasza:

Őszintén? Nem.

És nem a betegsége miatt.

De nem bírom elviselni a féltékenykedést, a korlátozást (hol kivel futhatok össze). Mert neki nem lesz jobb, én viszont bekattanok ettől, és akkor már ketten leszünk betegek. Arra meg semmi szükség. És nem helyeslem azt sem, ha megtagadja valaki a barátait.

Bár ha "csak" annyiról volt szó, hogy nem fogadta el a véleményüket, azzal egyetértek: neki kell ismernie a lányt, akivel van, és neki kell tudnia, hogy vele akar-e maradni (még akkor is, ha nem tökéletes!), nem a barátokra hallgatni. A barátok elmondhatják a véleményüket, de nem szólhatnak bele.

2012. ápr. 19. 13:33
 8/21 anonim ***** válasza:

Azt kifelejtettem, hogy nem csak 25 felett nem járnék, hanem korábban sem.

13,33

2012. ápr. 19. 13:34
 9/21 anonim ***** válasza:

Nem. Én is pánikbeteg vagyok, de nem ilyen hülye dolgokban, hogy jaj, elhagynak.

25/L

2012. ápr. 19. 13:47
 10/21 anonim ***** válasza:

Nem nem járnék vele. Még a pánikbetegség..., na de a többi az már sok.

Én biztos nem lennék vele.

30/L

2012. ápr. 19. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!