Elítélendő ha özvegyként új párkapcsolatot kezd?
Figyelt kérdés
Apukám több, mint 10 éve elhunyt azóta anyukámnak nem volt senkije. Most összejött egy férfival. Nagyon jót tett neki ez a a kapcsolat teljesen kivirult.
Mégis sokszor hallom rokonoktól, ismerősöktől, hogy nem ítélik el anyámat, hogy van új párkapcsolata. Én ezen teljesen ledöbbentem, mert nekem eszembe se jutott, hogy ez bárki számára elítélendő lehet.
Ez csak nekem furcsa? Tényleg "bűn" ha az ember özvegyként új párkapcsolatot kezd?
2012. ápr. 18. 21:22
11/11 anonim válasza:
ezek a rokonok, ismerősök valszeg vagy minden lében kanál vénasszonyok, vagy savanyú nekik a szőlő. le kell szarni őket. elvégre 10 év eltelt, nem a temetésen kezdett flörtölni a következő kiszemelttel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!