Szülnél második gyereket, ha bizonytalan a munkahelyed?
A férjem eddig sem foglalkozott velünk túl sokat, úgyhogy neki mindegy lenne. Szeretném, ha a lányom nem lenne egyke.
Sajnos az állásunk bizonytalanná vált, de én bízok benne, hogy a férjem könnyen találna másikat. Anyagilag most még megengedhetnénk magunknak és rengeteg ruhát, autósülést...stb félretettem, így azokat nem kell újra megvenni.
Azt mondjátok, nem szüljek? Nem rossz egy gyereknek tesó nélkül felnőni? Én azért is gondolkodtam el a testvéren, mert látom a több gyerekes családokat, hogy mennyire szeretik egymást a gyerekek és látok sok egykét, aki irigy és akaratos, mert nem szokta meg, hogy a játékokon és minden más dolgon osztozni kell a többiekkel.
Apával vannak gondok :( Sokat dolgozik, ha itthon van akkor is (van egy vállalkozása is). Ő egy időben mondogatta, hogy jó lenne egy kisfiú is, de az igaz, hogy akkor sem töltene velünk több időt :(
Akkor maradunk hármasban. Köszönöm a válaszokat!
Ha szeretnél másodikat és a férjed is benne van, akkor miért ne? De csak tesót ne szüljél. Lehet az egyke is boldog, és a testvérek is utálhatják egymást.
A munkahely könnyen változik, adódhat jobb lehetőség vagy el is veszítheted az állásodat. Viszont ha terhes leszel, nem rúghatnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!