Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből érezted több év kapcsola...

Miből érezted több év kapcsolat után hogy a párod nem gondolja veled komolyan?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 08:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az amit mondanak az egy dolog. Lehet, hogy megkér, összeköltöztök és tervezitek a családot de mind semmit sem ér.

A tettein, hozzáállásán viszont látszik, hogyan is áll a dolgokhoz. Ha már kifelé áll a rúdja (ettől függetlenül lehet, hogy mindennél jobban szeret a világon) akkor egyre nehezebben megy bele a közös dolgokba, egyre jobban hangsúlyozza a saját életét, egyre fontosabbak a barátai és valahogy egyre több hibát lát benned. Nálam ezek voltak az első jegyek, amiket persze nem vettem észre.

De az amit mond, az semmit sem ér! Nekem térden csúszva sírva esküdözött, hogy nem csalt meg és bármit megtesz értem és mindent felad stb. Aztán rá egy hétre a fejemhez vágta, hogy "megcsaltalak és akkor mi van, az egész a te hibád"...

2012. júl. 17. 10:43
 12/12 anonim ***** válasza:

OH, ígérni nagyon könnyű, de ha folyamatosan az ellenkezőét bizonyítja a tetteivel meg ellentétes hazugságok tengerével hát ne próbálja bemagyarázni nekem, hogy én vagyok a rossz mivel nem bízom benne, nem hiszek neki mert ő aztán mindent elkövet, hogy lelkiismeretfurdalást keltsen bennem de én semmit nem értékelek (ja azt, hogy 3!szor csalt meg, hazudott rólam a családjának, anyucinak nem merte bevallani, hogy összeköltözés szóbakerült csak aznap mikor ott voltam érte az állomáson ő meg kikapcsolt mobillal sehol se stb.)

Na mégis a nyakamba szakadt, kb az anyjának tart, úgy is él, hogy odáig sülyedt fésülgessem, rá kell szólni ne nyalogassa étteremben az asztalt kézzel se, buszon átadni helyet és nem látványosan pucolni a középső ujja körmét stb. Na én már elkeztem leválni róla érzelmileg aztán megy lapátra 8 év után. Erre nincs időm se energiám, mert férfit, boldogságot, szabadságot akarok nem pesztrálni egy kora alapján felnőttnek tűnő embert.

2012. júl. 17. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!