4 év kapcsolat után hiányozna az ex?
Figyelt kérdés
4 éve boldog kapcsolatban élek a párommal, 2 éve együtt is élünk. Mégis nagyon sokszor álmodok az exemmel, hol olyat, hogy bepróbálkozik, hol olyat, hogy valamilyen szituációban együtt vagyunk (pl. együtt utazunk, beköltözik hozzánk harmadiknak, stb.) Miért van ez? Tudat alatt még mindig szeretem? Hosszú kapcsolat volt az is (2,5 év), de azóta már ő is, én is túlléptem.2012. ápr. 13. 08:29
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem h ez azt jelentené, hogy szereted. Én is álmodok néha az exemmel, nem tulajdonítok neki sok jelentőséget.
2/9 anonim válasza:
Szerintem pedig még nem léptél túl rajta..Attól függ hogyan és mit gondolsz róla.Szerintem azt jelenti hogy tudat alatt szereted őt..Én pl nem szoktam az exeimre gondolniés még eszembe sem jutnak.Attól függ amikor rá gondolsz akkor az milyen érzést vállt ki belőled..Ez a nem mindegy..
3/9 anonim válasza:
Én is álmodom sorszor régi szerelmeimmel, de semmi baj, nem gond ez, ez nem azt jelenti, hogy másnap vissza kellene rohanni bármelyikhez is. Inkább mosolyogva elmesélem reggel itthon és kész. Meg hálás vagyok nekik a régi szép emlékekért, amik álmomban előjönnek.
4/9 anonim válasza:
Előzőnek: nem hiszem, hogy örülnék, ha a feleségem reggel mesélné, mit álmodott az éjjel a volt pasijaival...
5/9 anonim válasza:
Én is szoktam az exemmel álmodni, és a féjem is. El is mondja, én is. Nincs ebben semmi rossz, nem úgy kell felfogni, hogy "örülük" vagy nem.
Az álmok semmit nem jelentenek. Viszont ha túl sokat foglalkozol velük, tönkreteszed velük a jelent. Ha boldog vagy, inkább azzal foglalkozz.
6/9 anonim válasza:
És hogy érint ez az álom? Kellemes vagy nem annyira? Én is elég sokat álmodok a volt férjemmel, de nekem ezek "rémálmok", úgyhogy izzadtan, feldúltan ébredek és nem azért, mert olyan nagyon jó volt az álom. Utána mindig konstatálom, hogy szerencsére ez csak álom volt, a valóság nem ez. :) Egyébként nem azért élem meg így, mert agresszív volt vagy ivott vagy bármi, egyik sem, csak egyszerűen érzéketlen volt, nem törődött velem, mindemelett egy hárpia anyóssal éltünk együtt, ez nekem már elég, hogy rémálmaim legyenek róluk. :) De mikor felébredek, örülök, hogy a férjemmel és a kislányommal vagyok. :)
7/9 anonim válasza:
4-esnek. Ez nagyon szomorú, amit írsz. Miért, te féltékeny vagy mások álmaira? Szerintem ez beteg dolog. Arról, hogy mit álmodom, természetesen nem tehetek. Jön magától, így alakul. És egyáltalán nem biztos, hogy arról álmodom, akire nappal gondolok. Ha meg álmodom valakiről, miért ne mesélhetném el a feleségemnek, teljesen épeszű nő, miért gondolná, hogy álmomban megcsalom? Ő is elmesélheti, meg én is. Semmilyen következtetést nem vonunk le ebből. Legfeljebb őszinték vagyunk egymáshoz, ami ezek szerint ritkaság.
8/9 anonim válasza:
4-es vagyok. Mert van olyan is, hogy illemtan. Van amit illik, van amit nem.
Nem hiszem, hogy sok házastárs (nő, akár férfi) örülne neki, hogy a párja a régi kapcsolatát emlegeti. Azt álmodtam: pl. mit csináltunk az erdőben, stb...
Nem hinném, hogy jót tesz egy kapcsolatnak. Az egy előző korszak volt, le van zárva. Úgy teljes egy kapcsolat, ha nem kacsingatnak kifelé.
9/9 anonim válasza:
8-asnak. Például nemrég volt a születésnapom. A feleségem tünéri meglepetésbulit szervezett nekem, rokonokkal, barátokkal, nagyon szép volt. Csinált pl. egy kis prezentációt is, ami bemutatja - kissé mókásan - az életemet. Voltak benne pl. ilyenek is, hogy "Szerelmek". Régi nők emlékfotóin büszkén feszítek. Persze, tudom, neki is volt régen más barátja, nekem is volt, miért is ne? És ezzel senkinek semmi baja nem volt, nevettünk rajta, ennek köze sincs a "kifelé kacsintgatáshoz". Mindenkinek vannak emlékei, a párja meg tiszteletben tartja, ez így természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!