Szerintetek milyen ez a kapcsolat?
Sokan mondják,hogy feleslegesen problémázom, és hogy magam gyártom a problémákat a kapcsolatba,..a nem létező problémákat...
Szeretném ha valaki külső szemmel mondana véleményt, mert kezdek megijedni, hogy a vége felé közelítünk.
14 hónapja vagyunk együtt. Ezelőtt régóta húztuk egymást, de kivártuk szépen mindent,amíg hivatalosan is ki lett mondva,hogy együtt vagyunk.
Az elején döcögősen ment,össze kellett szokni,meg kellett ismernünk egymást.
Ismertem a múltját, ennek ellenére bevállaltam,hiszen sosem tudtam volna meg,milyen,ha nem próbálom ki. Vagy koppanok majd,vagy nem. Mindenképpen jó tanulópénz.
Kétszer mellélépett a történetünknek sajnos...Nem volt szex,csak csók, az egyik ezek közül pedig még a leges legelején a kapcsolatnak...Szerelem nem volt még.
Igazából innen sokminden elkezdődött. Először is többször megengedek magamnak azóta veszekedést. Másik részről pedig sokkal szorosabb lett a kapcsolatunk azóta. Addig is nagyon sokat voltunk együtt (nyár vége óta) ,de utána olyan ritkák lettek a különlétek,hogy 2 hónapja összeköltöztünk.
Aztán úgy alakult a történet,hogy apukája boltját át kellett vennünk,együtt is dolgozunk.
Nem azt mondom,hogy sokat veszekszünk,de majdnem minden nap összezörrenünk egy kicsit,nincs hosszú duzzogás,meg elvonulás,de össze-össze kapunk.
Viszont egyre rosszabbul tűröm amikor iszik,részeg stb... Ilyenkor van a legtöbb veszekedés,persze olyankor hiába mondok neki bármit.
Minden nő végigéli szerintem ezt, de egyre nehezebben tűröm.Pedig nem gyakori,de így is sajnos.Olyankor pedig igazságtalanul a saját érdekeimet nézem,én érzem magam megalázva és felváltva mondom neki összezörrenések alkalmával,hogy "de te meg megcsaltál és mégis veled vagyok..." illetve a "én részegen is elvisellek,pedig nem kellene " blablabla szövegeket.
Néha tapintatlannak érzem, hogy a saját dolgait helyezi előtérbe...ilyenek.
Kívülről lehet,hogy nagyon pitinek tűnik a dolog.
Ne nézzetek kérlek bolondnak,csak a véleményekre vagyok kíváncsi.:)
Köszönöm:)
Az ivós részt nem értem? Alkalmanként iszik, ha valami ünnep van, vagy rendszeresen részeg? Mert nem mindegy.
Ha részeg, akkor hogy viselkedik?
"Minden nő végigéli szerintem ezt..."
Én nem. Egy ilyen kapcsolatból már rég kiléptem volna.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de szerintem nem vagy belé szerelmes! Talán magadnak sem vallod be, de nekem egyértelműen ez jött le a leírtakból.
Ha tévednék, akkor bocsánat...
Volt egy kilengésem a kapcsolatomban,nem csók meg ilyesmi "csak" flört.magam álltam a párom elé és bevallottam mindent.Leültünk megbeszéltük.Két lehetőség volt:vagy szakit velem mert nem tud bennem megbizni többé,vagy megbocsájt és elfelejtjük az ügyet.Akkor mondtam a páromnak ha a második variációt válassza akkor soha nem vághatja ezt a fejemhez mert ha megtörténik én lépek ki a kapcsolatból.Ha valamit megbocsájtasz nagyon igazságtalan a másik orra alá dörgölni.7év telt el azóta és soha nem lett felhozva a téma.
Ha megbocsájtottál neki akkor ne hozakodj elő vele,ha nem tudsz tullépni rajta akkor meg szakits.
kedves 13:05!
szerelmes vagyok,csak tapasztalatlan.
20éves vagyok most, 18 voltam még mikor összejöttünk.
első komoly,normális,felnőtt kapcsolatom,nem gyermeki tűz a dolog. pontosan azért,mert nem volt szerencsém ilyenhez eddig, fogalmam sincsen,hogy hogyan tartsam kordában az indulataimat, mikor kell megsértődnöm, mikor kell esetleg kilépnem a kapcsolatból.
sajnos még csak tanulom a dolgot.
első!
régebben rendszeresen ivott egy hatalmas trauma érte őt,ez miattam megváltozott, de havonta egyszer előfordul.
"Viszont egyre rosszabbul tűröm amikor iszik,részeg stb... Ilyenkor van a legtöbb veszekedés,persze olyankor hiába mondok neki bármit.
Minden nő végigéli szerintem ezt, de egyre nehezebben tűröm."
Ez az, amit el sem tudnék képzelni. Olyan emberrel, aki iszik meg részeg, egy percig sem maradnék. Azt meg azért te sem hiheted, hogy MINDEN NÖ hajlandó egy iszákos, részeges férfival maradni.
de az előtted lévő kommentben leírtam a dolgokat,hogy mennyit iszik.
szerintem egy 21 éves fiútól ez nem olyan gáz.ha 25-28 lenne,lehet,hogy otthagynám...most még sok a buli,inkább most csinálja,mint amikor már komoly munka és család van.
Szerintem sem igaz, hogy ezen minden nő átmegy. Engem is megcsaltak - szakítottam. Ha részeges lenne a párom, szintén megtenném.
Az írásodban legalább 2 ok van, hogy miért nem működik, viszont egy olyan sincs, hogy miért működik :-(
Szerintem Ő még nem érett egy komoly kapcsolatra. Vagyis még más van előtérben.
Szerintem ez egyenlőre próbálkozás csak egy kapcsolatra. Vagy megkomolyodik (és még közben párszor félrelép) vagy előbb-utóbb vége lesz. Jelen pillanatban nem tűnik egy holtomiglan, holtodiglan viszonynak.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!