Hogyan érjem el, hogy újra érdekeljem?
Csak, hogy tisztázzuk: Tudatában vagyok annak, hogy a párkapcsolatok elején a "rózsaszín köd" csak 1-2 hétig tart. Magától értetődő, még biológiai szempontból is. A test túl sok adredalint termel, ez energiapazarlásnak minősül, és én ezt elfogadom.
4 hónapig a szerelmemmel nagyon jól megvoltunk. Sajnos csak 1 héten 1szer alszunk együtt, s ennyi volt a találka is egyben tulajdonképpen. (Sajnos csak így tudjuk megoldani. (távolság+egyéb elfoglaltságok, munka) Ha személyesen vagyok vele együtt nem veszek észre semmi változást. (Talán csak az együttlétek miatt kellek neki?) Amíg nem találkozunk, nem érdeklem. Nem hív, ha "chatelünk", alig ír valamit (tipikus "hogy vagy-jól -szindróma"), ez régen nem így volt, minden szaván csüngtünk egymásnak. Nem hiszem el, hogy ilyen rövid idő alatt kihűlhet 1 kapcsolat. Azt mondta szeret, amikor rákérdeztem. Mégis rettentően bánt, hogy nem szán rám 1 fél órácskát naponta, legalább így gépen keresztül, inkább filmeket néz vagy játszik(!). Arról már ne is beszéljünk, hogy felhívjon...
Hogyan dobhatnám fel a kapcsolatunk? Tudom, hogy képtelenség lángot teljes mértékben újjáéleszteni, de legalább valami kis szikra... Nem tartom magam unalmasnak, mindig benne vagyok minden őrültségében.
Kérlek ne mondjátok hogy keressek mást, fontos nekem, neki adtam a szüzességem is :(
Másnak is voltak ilyen időszakai? Ha igen, rendbe jött a kapcsolat utána?
nálam a rózsaszín köd még 2 év után is jelentkezik.. elég sokszor:D szóval ne fogd erre.. egyszerűen elhidegültetek egymástól.. szerintem próbáld vele megbeszélni ezt, h jó lenne ha tudna rád több időt fordítani, mert szereted és nem akarod elveszíteni.. innentől igazából rajta múlik, hogy lép -e.. de amúgy az is lehet, hogy érdekli mi van veled, csak chat-en "nem tud" úgy elbeszélgetni veled, ami azért érthető is.. mi például barátommal telefonba mindig hallgatunk pedig amikor találkozunk van mondanivalónk.. ezt mindenképpen vele kell megbeszélned..
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!