Miből érezted több év kapcsolat után hogy a párod nem gondolja veled komolyan?
Első.
Velem tervezett, szóban legalábbis nagyon. Persze mindig húzta-halasztotta a dolgot. Majd jövőre elköltözünk, majd jövőre belevágunk a babába, összeházasodunk stb...
Most ott tartok, hogy próbálok szabadulni egy 8 éves kapcsolatból, mert idén betöltöttem a 30-at és nem szeretnék örökös ígéretekre várni.
Szeretem őt és ez megnehezíti a helyzetemet. De! Egy életem van! Én szeretnék családot, gyerekeket.
Most már olyan férfit szeretnék magam mellé, aki mer lépni, cselekedni! És határozott elképzelései vannak dolgokról.
Több év után is csak igérgette hogy majd összeköltözünk,majd elköltözünk messzebbre (távol észak-magyarországtól).
De ő sosem fog elköltözni az anyjától,neki olyan lány kell,akinek elég ha csak második,mármin anyuci után második.
(elegem lett az igérgetésből,utána nem sokkal lett egy kapcsolatom,párom "érdekes módom" 2 hónap után tudta hogy mit akar,összeköltöztünk,minden más már csak anyigiak kérdése)
1. jel: lelkiismeretfurdalásból mondta először azt, hogy szeret (megbántott ideges voltam, ezzel elcsitított)
2. amikor akkor éreztette velem legelőször a legjobban, hogy én vagyok a mindene, amikor féltékeny lett
3. amikor társaságban úgy érezte, hogy én az "utánfutója" vagyok
4. amikor megsértett a haverja és dühből hazamentem, hagyott elmenni egyedül és ő ott maradt
5. amikor társaságban csak magáról beszélt, rólam soha, engem nem emel ki, vagy fel, vagy minket
6. folyamatosan újabb és újabb feltételekhez kötötte a családalapítást velem és mindenből azt hozta ki, hogy miattam kell várni
5. amikor esküvőn voltunk hivatalosak 25e Ft-os ruhában voltam, a menyasszony kérésére ezüst/szürke kombinációban jobban el volt ragadtatva egy rikító piros selyemruhás melltartó nélküli "nőtől"- mellesleg meg engem szintemár csodorban akart járatni, hogy az ő párja ne nézzen ki r*bancnak alapon
meg sorolhatnám.
a végén már abba is belekötött hogy élek, úgy lépett le, hogy mindenért én vagyok hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!