Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhinned ezt a baratodnak/ferj...

Elhinned ezt a baratodnak/ferjednek?

Figyelt kérdés

Eloszor is bocsanat az ekezetek hianya miatt,de nem magyar a billentyuzetem.Remelem ez nem fogja befolyasolni a valaszok mennyiseget :)

Szoval van egy jegyesem,aki nem magyar allampolgar.Most mar lassan megkapja a magyar allampolgarsagot,de egyelore meg nem az.

Ket eve vagyunk egyutt,nem egy magcsalos tipusnak ismerem,de sokak szerint prostival megcsalni valakit nem is szamit megcsalasnak.

Egyszer elmeselte,hogy egy haverja fizetett neki prostit,de amugy o maga nem adna ilyenre penzt,mert a csaj csak fekudt egesz vegig,mint egy darab fa es nem elvezte egyaltalan..Kicsit meglepodtem rajt(nem ereztem meltonak magamhoz hirtelen),de aztan orultem,hogy kozolte velem :)

Egyik csapattarsa megkerte,hogy vigye el valahova,de mint kiderult,a srac prostizni ment az utcasarokra es allitolag a parom felreertelmezte,nem tudta,hogy prostizni akar menni..amig a srac lesz*patta magat,o allitolag a Tescoba ment megvarni,mig vegez es hazavitte utana.

Minden evbe hazamegy egy honapra es azt meselte,igy 4 honappal kesobb,hogy elment egy etterem felesegbe es az etterem kozelebe sok prosti arulja magat.Mikor jott ki az etterembol,epp szallt be a kocsiba,az egyik prosti beult melle es probalta ravenni,hogy szexeljenek,mert ma egesz nap nem volt keresete es ahhoz is penz kell,hogy a hotelszobat kiberelje,ahova megy a kuncsaftokkal :)

Allitolag beszelgettek es miutan latta a no,hogy nem vevo ra,ott hagyta.

Sokat hangoztatja,hogy mennyire ellene van a prostiknak,viszont akkor nem ertem,mi ez a sok prostis veletlen tortnet..viszont ha megcsalt volna,valoszinu nem avatna bele ezekbe es soha nem szolna rola semmit.

Nem tul sok a veletlen?Hinnel neki?

20L

2012. ápr. 16. 23:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondom, hogy tutira megcsalt, vagy sem, viszont a helyedben már kifejtettem volna neki a véleményemet a prostis történeteiről. Mondjuk van egy-két olyan az általad leírtakba, amin élből kiakadnék (tudom, tudom én vagyok a HP). Pl. mi az, hogy beül mellé csak úgy egy repedt sarkú a kocsiba ő meg leáll vele beszélgetni ahelyett, hogy azzal a lendülettel küldené melegebb éghajlatokra? Nem tartom magam a tipikus "rád telepszek és egy lépést nem tehetsz meg anélkül, hogy nekem beszámolnál" nőnek és nem féltékenykedek minden nőnemű egyénre, de akkor sem értem, hogy hogy lehetett ez a reakciója. Lehet, hogy én vagyok naív, de az én páromnak már az leverné a biztosítékot, hogy valaki csak úgy belül mellé a kocsiba, nem hogy még elbeszélgetnek arról, hogy mikor mennyit keres.

Az hogy a csapattársát meg ő fuvarozta "hivatásoshoz", hát oké, bárnem egészen értem, hogy mit értelmezett félre. Vagy megmondta neki a srác, hogy hova akar menni, vagy nem, de akkor meg nincs mit félre érteni, szimplán nem erről volt szó. (mondjuk megkérdezném, hogy miért nem hívott fel ha már úgyis a tescoban unatkozott, de nem hiszem, hogy ezen jelenetet rendeznék)

Ami úgy összességében fura, hogy gyakran fut bele ilyen történetekbe. (a mi környékünk sem túl jó, mégsem futunk össze havonta prostikkal)

Ja és azt is megérdeklődném, hogy mire alapozza azt, hogy a prostival megcsalás nem megcsalás. Megkérdezném, hogy akkor a hímr.ngyóval megcsalás sem megcsalás?

Szóval nem is annyira a történetek furák (bááár), mint a hozzáállása a dologhoz és erről tutira elbeszélgetnék vele.

2012. ápr. 17. 09:04
 32/35 anonim ***** válasza:
Hát, valami biztos van a háttérben mert az én párom még sosem mesélt semmilyen prostival kapcsolatos történetet, szóval ha valaki tényleg már kábé a harmadik ilyen sztorival hozakodik elő, akkor nekem is gyanús lenne! Amúgy az is lehet, hogy fantáziál róla, hogy milyen lehetne egy prostival és ezt ilyen formában próbálja veled megosztani. Én kicsit jobban puhatolóznék az biztos...
2012. ápr. 17. 11:40
 33/35 anonim ***** válasza:
Azert hagyjuk meg, hogy mindez eleg gyanus.
2012. ápr. 17. 12:32
 34/35 anonim ***** válasza:
Én is, és a párom is naponta látunk prostikat a nyugati aluljáróban, 5 éve ismerjük egymást, de valahogy ez még soha nem volt beszédtéma közöttünk.
2012. ápr. 17. 13:19
 35/35 anonim válasza:

itt valami tutira nem klappol..furcsa sztori

elég érdekes emberek lehetnek..én alapbol kerülném az iyleneket..

prostival meg nem megcsalás..huh, z az egyik legdurvább megcsalás féle, és nagyon igénytelenség..

2012. ápr. 17. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!