Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhinned ezt a baratodnak/ferj...

Elhinned ezt a baratodnak/ferjednek?

Figyelt kérdés

Eloszor is bocsanat az ekezetek hianya miatt,de nem magyar a billentyuzetem.Remelem ez nem fogja befolyasolni a valaszok mennyiseget :)

Szoval van egy jegyesem,aki nem magyar allampolgar.Most mar lassan megkapja a magyar allampolgarsagot,de egyelore meg nem az.

Ket eve vagyunk egyutt,nem egy magcsalos tipusnak ismerem,de sokak szerint prostival megcsalni valakit nem is szamit megcsalasnak.

Egyszer elmeselte,hogy egy haverja fizetett neki prostit,de amugy o maga nem adna ilyenre penzt,mert a csaj csak fekudt egesz vegig,mint egy darab fa es nem elvezte egyaltalan..Kicsit meglepodtem rajt(nem ereztem meltonak magamhoz hirtelen),de aztan orultem,hogy kozolte velem :)

Egyik csapattarsa megkerte,hogy vigye el valahova,de mint kiderult,a srac prostizni ment az utcasarokra es allitolag a parom felreertelmezte,nem tudta,hogy prostizni akar menni..amig a srac lesz*patta magat,o allitolag a Tescoba ment megvarni,mig vegez es hazavitte utana.

Minden evbe hazamegy egy honapra es azt meselte,igy 4 honappal kesobb,hogy elment egy etterem felesegbe es az etterem kozelebe sok prosti arulja magat.Mikor jott ki az etterembol,epp szallt be a kocsiba,az egyik prosti beult melle es probalta ravenni,hogy szexeljenek,mert ma egesz nap nem volt keresete es ahhoz is penz kell,hogy a hotelszobat kiberelje,ahova megy a kuncsaftokkal :)

Allitolag beszelgettek es miutan latta a no,hogy nem vevo ra,ott hagyta.

Sokat hangoztatja,hogy mennyire ellene van a prostiknak,viszont akkor nem ertem,mi ez a sok prostis veletlen tortnet..viszont ha megcsalt volna,valoszinu nem avatna bele ezekbe es soha nem szolna rola semmit.

Nem tul sok a veletlen?Hinnel neki?

20L

2012. ápr. 16. 23:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha nálunk történne hasonló, a párom egyből hívna hogy képzeld hova hozott..úgyhogy most itt vagyok a tesconál.
2012. ápr. 17. 07:48
 22/35 anonim ***** válasza:
92%
A barátodnak elég érdekes barátai vannak, meg elég érdekes környékekre járhat... Népszerűtlen leszek, de mi van ha ő a strici? Ezen kívül minden normális férfi úgy vágná ki az autóból a prostit aki beül mellé, mint macskát xarni. Vagy nála az normális hogy idegenek ülnek be mellé az autóba? Te egy roppant buta lány vagy! Lepontozhattok DD
2012. ápr. 17. 07:49
 23/35 anonim ***** válasza:
48%

A párkapcsolat alapja a bizalom. Ha valamilyen okból nem hiszel neki, akkor akár ott is hagyhatod, mert nem sok értelme van az egésznek. Én biztosan hinnék neki,semmi okom nem lenne arra, hogy kételkedjek.

A billentyűzetedre meg mindegy, mi van gyárilag felfestve, attól még be lehet állítani, hogy magyar kiosztása legyen. Sose értettem, hogy lehet ezzel magyarázni az ékezetek hiányát.

2012. ápr. 17. 07:56
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

# 22

ott a pont.

2012. ápr. 17. 07:58
 25/35 anonim ***** válasza:
23%
22-es válaszoló. Én nem pontozlak le,mert nem látom értelmét ennek a kicsinyes megnyilvánulásnak. Viszont azt kell mondjam,Te sem vagy túl okos. Ne csak egy szemszögből ítéld meg a dolgokat. Így csak abban az esetben írhatsz,amennyiben Te vagy a szóban forgó vőlegény,aki felteszem nem vagy. :)
2012. ápr. 17. 08:00
 26/35 anonim ***** válasza:
86%
22-es válaszoló vagyok. Mi a baj a véleményemmel? Minden férfinél normális az hogy idegen ül be mellé az autóba? Normális hogy egy férfi a társának a prostikról mesél? Normális az a nő, aki eltűri ezt?
2012. ápr. 17. 08:12
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom sem beszélt soha semmilyen sztorit, amiben prostik szerepeltek volna.

Vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz környéken lakunk. :)

2012. ápr. 17. 08:18
 28/35 anonim ***** válasza:
96%

Nincs különösebb bajom a véleményeddel,csupán nem tetszett,hogy le butáztad a kérdezőt így ismeretlenül.

Ha mellém valaki bevágódna az autóba,először is rohadtul meglepődnék,és amíg én a meglepettségtől szóhoz sem tudok jutni,addig az illető elmondhatja,hogy mit óhajt. Valószínűleg meghallgatnám,és hacsak nincs életveszélyben kipenderíteném az autómból. Ha a férjem mellé beülne egy prosti? Természetesen rettentő dühös lennék,ha nekiállna beszélgetni vele,mint a kérdező vőlegénye,de -és tudom sovány vigasz- azt értékelném,hogy bevallotta. Én már írtam ide korábban is választ,amiben azt írtam,hogy szerintem ez a pasi régebben prostizhatott,csak most nem meri bevallani kerek perec,ezért ilyen burolt mesékkel adja elő. Az is lehet,hogy marhára büszke a pasi magára,hogy csak beszélgetett a lánnyal az autóban,nem történt több,és ezért mesélte el. Ki tudja ezt? Itt van húszonvalahány válasz a kérdezőnek,és bármelyik igaz lehet. Az lenne a legegyszerűbb,ha ezt ők ketten beszélnék át.

2012. ápr. 17. 08:28
 29/35 anonim ***** válasza:
63%
Akkor is tartom a véleményem, mely szerint a kérdező egy buta nő. Ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint az hogy hagyja hogy a társa megalázza prostikkal, és ráadásul ezt meg is írja idegeneknek... Igen ez egy kérdezős oldal, de szerintem sokan inkább a föld alá süllyednének nem pedig megosztanák ezt másokkal...
2012. ápr. 17. 08:34
 30/35 anonim ***** válasza:
83%

Ennyi erővel a kérdező oldalnak befellegezhetne, mert mindenki süllyedjen el, akinek egy percig is kételye támad a párkapcsolata, házassága felől, vagy bármilyen személyes témában tesz fel kérdést, mert minek tárulkozik ki, inkább süllyedjen el és kétségbeesettségében lője be magát...

Egyáltalán nem arról van szó, hogy biztosan jelen vannak a prostik az életükben és ezt a kérdező egy szó nélkül tűri. Amíg csak kételyek vannak, addig miért hagyna ott azonnal egy kapcsolatot? Majd ha bebizonyosodik, akkor ráér ezen gondolkodni. Ezért megy ma tönkre annyi házasság... mert az első kételynél vagy vitánál már semmi kitartás, rögtön ugranak is ki az emberek a kapcsolatból. Szerintem nagyon jól teszi a kérdező, hogy gondolkodik és kérdez, hátha más látószögből más máshogyan látja.

Esetleg rákérdezhetnél környékbéli ismerősöknél, hogy nekik is ennyi sztorijuk van-e prostikkal. A parkolós jelenetnél az is elképzelhető, hogy emlékeztek rá, mint egykori kuncsaft, ezért próbálták újra befűzni, nem tudhatod. Beszéld ezt meg még a pároddal és utána dönts, hogy szerinted hogyan tovább.

2012. ápr. 17. 08:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!