Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhinned ezt a baratodnak/ferj...

Elhinned ezt a baratodnak/ferjednek?

Figyelt kérdés

Eloszor is bocsanat az ekezetek hianya miatt,de nem magyar a billentyuzetem.Remelem ez nem fogja befolyasolni a valaszok mennyiseget :)

Szoval van egy jegyesem,aki nem magyar allampolgar.Most mar lassan megkapja a magyar allampolgarsagot,de egyelore meg nem az.

Ket eve vagyunk egyutt,nem egy magcsalos tipusnak ismerem,de sokak szerint prostival megcsalni valakit nem is szamit megcsalasnak.

Egyszer elmeselte,hogy egy haverja fizetett neki prostit,de amugy o maga nem adna ilyenre penzt,mert a csaj csak fekudt egesz vegig,mint egy darab fa es nem elvezte egyaltalan..Kicsit meglepodtem rajt(nem ereztem meltonak magamhoz hirtelen),de aztan orultem,hogy kozolte velem :)

Egyik csapattarsa megkerte,hogy vigye el valahova,de mint kiderult,a srac prostizni ment az utcasarokra es allitolag a parom felreertelmezte,nem tudta,hogy prostizni akar menni..amig a srac lesz*patta magat,o allitolag a Tescoba ment megvarni,mig vegez es hazavitte utana.

Minden evbe hazamegy egy honapra es azt meselte,igy 4 honappal kesobb,hogy elment egy etterem felesegbe es az etterem kozelebe sok prosti arulja magat.Mikor jott ki az etterembol,epp szallt be a kocsiba,az egyik prosti beult melle es probalta ravenni,hogy szexeljenek,mert ma egesz nap nem volt keresete es ahhoz is penz kell,hogy a hotelszobat kiberelje,ahova megy a kuncsaftokkal :)

Allitolag beszelgettek es miutan latta a no,hogy nem vevo ra,ott hagyta.

Sokat hangoztatja,hogy mennyire ellene van a prostiknak,viszont akkor nem ertem,mi ez a sok prostis veletlen tortnet..viszont ha megcsalt volna,valoszinu nem avatna bele ezekbe es soha nem szolna rola semmit.

Nem tul sok a veletlen?Hinnel neki?

20L

2012. ápr. 16. 23:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

"prostival megcsalni valakit nem is szamit megcsalasnak."

Muhaha :D Akkor minek számít, ha megkérdezhetem?

Egyszer a haverja fizetett neki egy prostit, és azóta csak úgy beléjük botlik, és sokat hangoztatja, hogy....

A kedves párod rendszeresen igénybe veszi őket, ez tuti.

Érdekes, az én barátom valahogy soha nem szokott prostikról beszélgetni, és az autójába sem szoktak beülni.

Honnan jött a vőlegényed?

2012. ápr. 17. 01:28
 12/35 anonim válasza:
70%

én volt barátom akitnagyon meggyűlöltem, mondott nőket folyamatosan hogy kik irtak neki, kikkel jöhetett volna össze..csak a drága véletlen azokat kihagyta akikkel ténylegesen megcsalt..úgyhogy abban van vmi, amit az egyik komizó irt, hogy kisit mesél is róla kicsit nem is, és enyhiti a bűntudatát, ha van neki..volt "barátom" ezt tette folyamatosan...

de teljesen más emberek vagyunk, lehet a Te helyzetedben egyáltalán nincs ilyenről szó..bár nem tudom hol tud ilyen prostikkal találkozni, hogycsak úgy beül az autójába....

az ördög sosem alszik...lehet van félni valód, de lehet hogy nincsen nem tudom miylen ember ő, meg téged sem ismizlek

24/L

2012. ápr. 17. 02:21
 13/35 anonim ***** válasza:
84%
Hát, nekem bőven elég lenne, ha megtudnám, hogy valaha is megdugott egy k*rvát... az igénytelenség netovábbja. Repülne, de azonnal.
2012. ápr. 17. 04:23
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem tűnik hihetetlennek a sztori, de százból kb. 8 pasinál ha el lehetne ilyet hinni.

"Egyik csapattarsa megkerte,hogy vigye el valahova,de mint kiderult,a srac prostizni ment az utcasarokra es allitolag a parom felreertelmezte,nem tudta,hogy prostizni akar menni..amig a srac lesz*patta magat,o allitolag a Tescoba ment megvarni,mig vegez es hazavitte utana. " Van olyan barátom, akivel már történt hasonló, ő sem csalta meg a barátnőjét, bevásárolt és megvacsorázott addig (persze nem örült a helyzetnek).

Viszont az a baj, hogy akadnak emberek, akiktől kitelik, hogy így hazudnak.

Röviden, nagyon kétesélyes a történet, egyrészről elképzelhető, hogy tényleg csak szerencsétlen helyzetekbe keveredik a srác, másrészről nekem is gyanús, hogy kis túlzással minden napra jut egy prostis sztori.

Nem tudom, mit akarhat ha esetleg nem véletlenekről van szó.

Így akar rávenni, hogy egyszer elengedd prostihoz? Vagy arra gerjed és öltözz be annak?

Vagy próbálja kipuhatolni, mit gondolsz róluk, mert nem tudja, hogy adja be, hogy jár hozzájuk?

Másrészről szerintem ez is olyan, mint amikor vannak azok a férfiak, akik napi 10 alkalommal elmondják, hogy "utálom a b.zikat, fujj! undorító!" aztán titokban hetente elutaznak egy másik városba, és egy hotelben megcsinálják egymást egy másik férfival...

Nehéz helyzet. Szerintem, mivel ennyire nehéz eldönteni, mi is az igazság, ilyenkor nem lenne annyira szégyenletes, ha esetleg olykor valaki követné a párod. Pl. ha tudod, hogy x este elmennek a haverjával, akkor állíts rá valakit, egy barátodat, barátnődet, akik nem ismer és figyelje őt, hogy valóban az történik-e, amit neked mond.

Nem azt mondom, hogy hazudik, de ha esetleg igen, akkor időben kell lépned, egyrészt mert feleslegesen tervezel vele közös jövőt, másrészt pedig fennáll a veszélye, hogy hazavisz neked valami nemi betegséget.

2012. ápr. 17. 04:31
 15/35 anonim ***** válasza:
63%
Vagy nagyon szerencsétlen a srác, a fantáziája is nagy lehet, de az is lehet, hogy csak kíváncsi arra, h elengednéd-e egyhez. Ilyen kitalált történetekkel rukkol elő, h puhatolózhasson Nálad. Vagy igazat beszél kisebb nagyobb eseményeket elhallgatva... Hány éves a srác?
2012. ápr. 17. 06:00
 16/35 anonim ***** válasza:
96%

...s nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja...

Egy kérdés: az én páromnak miért nincsenek prostis történetei?

2012. ápr. 17. 06:30
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ezt látatlanban nehéz megítélni, kétesélyes a dolog.

A férjem is volt még a megismerkedésünk előtt prostinál, kíváncsiságból. Azóta egy prostis története volt, de azt inkább azért meséli (másoknak is), mert annyira beégette magát. Eltévedt valahol és útbaigazítást kért, de sikerült egy prosti mellé lehúzódnia. A vicc az volt, hogy annyira elbambult, hogy nem vette észre, hogy nem járókelőt állított meg. A lány furcsán nézett, hogy utcát kérdez tőle :) Aztán tisztázták, hogy tényleg nem lehetséges kuncsaft, a férjem meg vörös fülekkel elsunnyogott. Mindenesetre kapott útbaigazítást, de azóta férfiakat kérdez :)

2012. ápr. 17. 07:20
 18/35 anonim ***** válasza:
86%

miért nem hívott fel, mialatt a haverja prostizott és ő a tescoban várt, hogy elmesélje, milyen gáz dolog történik épp. Szerintem is prostizik ezerrel. :/

Ha feltetted a kérdést, te is erősen gyanakodsz...

Amúgy meg a külföldi sportolók nagy része másból sem áll Mo-n, mint csajozásból és kvázásból. Ez egy Mekka csajokszempontjából a külföldieknek.

2012. ápr. 17. 07:28
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Biztos választ sajnos nem tudok írni én sem,csak találgatni tudok,ezért is vedd csak félvállról a véleményemet. Nekem ami elsőre beugrott erről a sok "véletlen" prostis történetről,hogy valójában a párod valaha többször is igénybe vette ilyen "hölgyek" szolgáltatását,de most már szégyelli,vagy pedig tart attól,hogy hogyan fogadod,és ezért mesél róluk így.

"viszont ha megcsalt volna,valoszinu nem avatna bele ezekbe es soha nem szolna rola semmit. " - Ezzel a mondatoddal teljesen egyetértek. Az "igazat kell hazudni" inkább a nők rafinált módszere,a férfiak (eddigi tapasztalataim szerint) sokkal egyszerűbben gondolkodnak.

2012. ápr. 17. 07:35
 20/35 anonim ***** válasza:
39%
Azért megmosolyogtatott a sok naiv válasz. :) Attól,hogy egy férfi nem beszél prostikról,még LEHET hogy kipróbálta. (a lehet szót szándékosan emeltem ki!!) Ugyan nem végeztem közvélemény kutatást,de véleményem szerint a férfiaknak több mint fele igénybe vett már ilyen szolgáltatást legalább egyszer. Mit gondoltok miért hirdeti magát annyi nő az interneten is,mert annyira nem működik ez a "biznisz",ugyan már! :)
2012. ápr. 17. 07:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!