Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha két pici...

Mit tennétek ha két pici gyermeketek lenne és gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizálnának?

Figyelt kérdés
Ha közölnék, hogy fél év vagy akár két év lehet amit maximálisan élhetnétek, úgy hogy közben két pici gyermeketek lenne és egy olyan férjetek, akire nem hagynátok őket? :(
2012. ápr. 16. 20:22
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Úristen :(

Ne add fel!

Ha mégis bekövetkezne... ahogy az egyik válaszoló írta, lehet, hogy a férjed meg fog változni, és akkor rossz lesz neki is, ha nem ő nevelheti a gyerekeit. De nem lehet előre tudni, mi lesz.

2012. ápr. 17. 03:42
 32/45 anonim ***** válasza:

Ne add föl soha!

Ha mégis megtörténne, de REMÉLEM NEM FOG akkor a férjed

úgyis megváltozik.Ő tudja már?

Hogy derült ki ez a betegség nálad?

Remélem minden rendben lesz veled,és soha ne add föl mindig reménykedj.Készíts közös képeket,vagy írj nekik egy füzetben hogy mindig emlékezzenek rád!

2012. ápr. 17. 08:20
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom egy ismerősöm történetét:

Egy éve meghalt, három kicsi gyereket hagyva maga után.

Egy nyolc és két 4 év alattit.

A kicsik apja nem volt éppen egy apa-típus, be is vallja. Nem esett hanyatt hogy gyerekei születtek, nem tudott rálelkesülni a babatémára.

Aztán egyedül maradt velük. Most ők az életük.

Fogadott bébiszittert, hogy a gyerekek lássanak anyapéldát.

Igyekszik őket boldoggá tenni.

2012. ápr. 17. 08:22
 34/45 anonim ***** válasza:

Írj nekik levelet a jelentősebb alkalmakra pl. ballagás, esküvő, gyerek születése stb.

Amúgy van valaki a családban akire nyugodt szívvel hagynád őket?

2012. ápr. 17. 09:11
 35/45 anonim ***** válasza:

borzasztó amit írsz,bele sem merek igazán gondolni :((

szóval az biztos,hogy utánna kell nézni a dolgoknak,hogy vannak mert ha meghal az anyuka,akkor szerintem autómatikusan az apuka kapja meg.

egyébként minden percemet a gyerekekkel töltenék.

én elváltam,van 1 fiam,akit szintén nem bíznék az apjára,soha!!mindennek utánnajárnék,pontosan nehogy később gond legyen és mégis nála kössön ki a gyerkőc.

2012. ápr. 17. 09:18
 36/45 anonim ***** válasza:
Megpróbálnék mindenképpen meggyógyulni. Nem törődnék bele.
2012. ápr. 17. 09:36
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha van olyan ember, akiben ilyen téren egy picit isj obban megbízok, mint a férjemben akkor felkeresném, és megkérném hogy ha anyagilag vagy egyéb materiális dologban nem is támogatja őket, de kísérje figyelemmel a fejlődésüket, és ha szükséges lássa el tanácsokkal, legyen a lelki mentsváruk. Akármekkora nyomorban fel tud nőni egy gyerek, de igazi sérüléseket csak akkor szerezhet ha nincsen senki akiben megbízik és magára marad. Tapasztalat. Nekem anno pl a szomszéd néni volt ez a személy, iszonyatosan sokat segített emberileg ha szomorú voltam, ha bántottak mindig meghallgatott és belémnevelte hogy fontos és értékes vagyok, és hogy nem az én hibám hogy mindig bántást kapok. Őt pl. anno tuti nem kérte meg anyám de ösztönösen "mentett meg" mert sajnált és talán meglátta hogy ártatlan vagyok és nem tudok védekezni, megmenekülni az adott szituból totál ki voltam gyerekként szolgáltatva a terrornak. De felnőttem, ahogy a Te gyerekid is fel fognak, és hálásak lesznek amiért megszülettek :) Kitartás.
2012. ápr. 17. 10:13
 38/45 anonim ***** válasza:
Jutottál valamire, kérdező? Hogy áll az egészséged?
2012. máj. 26. 15:35
 39/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm, még éldegélek. Nemrég voltam újabb eredményekért és sajnos nem túl jók. Le van gyengülve a szervezetem, egy náthát nem biztos hogy túlélnék, de igyekszem, hogy ne kapjak el semmit. Nekiálltunk házat nézni, találtunk is, éppen az életbiztosításomat próbálom intézni, elég nehezen akarnak kötni velem. :))

Elvileg ha el kell mennem, az életbiztosítás fedezné a felvett hitelt, és még maradna is. A gyerekeknek maradna egy tehermentes ház, amiben a férjem nevelné őket (megelőlegezve a bizalmat) amíg erre alkalmas. Próbálom intézni a dolgokat, csakhát a bürokrácia... Egyebként annyira megtetszett a ház, hogy úgy döntöttem éldegélnék benne még egy darabig...pár évet biztos :)

Ha minden rendben van, egy hónap múlva költözünk is, csak addig ne kapjak el semmit.

2012. júl. 4. 08:31
 40/45 anonim ***** válasza:
de jó csak így tovább.
2012. júl. 4. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!