Mit tennétek ha két pici gyermeketek lenne és gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizálnának?
Úristen :(
Ne add fel!
Ha mégis bekövetkezne... ahogy az egyik válaszoló írta, lehet, hogy a férjed meg fog változni, és akkor rossz lesz neki is, ha nem ő nevelheti a gyerekeit. De nem lehet előre tudni, mi lesz.
Ne add föl soha!
Ha mégis megtörténne, de REMÉLEM NEM FOG akkor a férjed
úgyis megváltozik.Ő tudja már?
Hogy derült ki ez a betegség nálad?
Remélem minden rendben lesz veled,és soha ne add föl mindig reménykedj.Készíts közös képeket,vagy írj nekik egy füzetben hogy mindig emlékezzenek rád!
Elmondom egy ismerősöm történetét:
Egy éve meghalt, három kicsi gyereket hagyva maga után.
Egy nyolc és két 4 év alattit.
A kicsik apja nem volt éppen egy apa-típus, be is vallja. Nem esett hanyatt hogy gyerekei születtek, nem tudott rálelkesülni a babatémára.
Aztán egyedül maradt velük. Most ők az életük.
Fogadott bébiszittert, hogy a gyerekek lássanak anyapéldát.
Igyekszik őket boldoggá tenni.
Írj nekik levelet a jelentősebb alkalmakra pl. ballagás, esküvő, gyerek születése stb.
Amúgy van valaki a családban akire nyugodt szívvel hagynád őket?
borzasztó amit írsz,bele sem merek igazán gondolni :((
szóval az biztos,hogy utánna kell nézni a dolgoknak,hogy vannak mert ha meghal az anyuka,akkor szerintem autómatikusan az apuka kapja meg.
egyébként minden percemet a gyerekekkel töltenék.
én elváltam,van 1 fiam,akit szintén nem bíznék az apjára,soha!!mindennek utánnajárnék,pontosan nehogy később gond legyen és mégis nála kössön ki a gyerkőc.
Köszönöm, még éldegélek. Nemrég voltam újabb eredményekért és sajnos nem túl jók. Le van gyengülve a szervezetem, egy náthát nem biztos hogy túlélnék, de igyekszem, hogy ne kapjak el semmit. Nekiálltunk házat nézni, találtunk is, éppen az életbiztosításomat próbálom intézni, elég nehezen akarnak kötni velem. :))
Elvileg ha el kell mennem, az életbiztosítás fedezné a felvett hitelt, és még maradna is. A gyerekeknek maradna egy tehermentes ház, amiben a férjem nevelné őket (megelőlegezve a bizalmat) amíg erre alkalmas. Próbálom intézni a dolgokat, csakhát a bürokrácia... Egyebként annyira megtetszett a ház, hogy úgy döntöttem éldegélnék benne még egy darabig...pár évet biztos :)
Ha minden rendben van, egy hónap múlva költözünk is, csak addig ne kapjak el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!