Mit tennétek ha két pici gyermeketek lenne és gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizálnának?
és honnan tudod hogy a te halálod nem változtatja meg őt.
tényleg gyökeresen
egész más valamit elképzelni hogy mi lesz akkor....
meg már benne lenni.
saját apukám halála miatt mondom,tényleg változnak a dolgok az emberben.
28N
gyártanék egy rahedli videoüzenetet a lányaimnak lássák hallják a hangom arcom. és gondoskodnék arról hogy meg tudják nézni ha kicsik ha nagyok.
mivel apukám egyik nap még velünk volt másnap meg nem,én örültem volna ilyen üziknek fotóknak bárminek,hülyén hangzik de neked van lehetőséged nyomot hagyni.
Megkérdezhetem, hogy milyen betegséged van? És hány évesek a gyerekek?
Egyébként van egy műsor asszem a life network-ön, amin halálos beteg édesanyáknak mutatják be a sorsát. Szerintem megérné megnézni. Az egyik anyuka azt csinálta, hogy mindenféle emléktárgyat gyűjtött a gyerekeivel egy dobozba, és egy nagyon nagy füzetbe kezdte el írogatni a hozzájuk tartozó gondolatokat, emlékeket, tanácsokat, bármi apróságot, ami eszébe jutott. Szerintem ez egy nagyon kedves és jó ötlet.
Kedves utolsó!
Komolyan megbőgettél. Az lenne a legcsodálatosabb dolog az életemben, ha tudnám hogy értem és a gyerekekért megváltozik.
Mindig le vagyok maradva egy válasszal. :)
A nagyobbik fiam 3 éves a kisebbik 6 hónapos. Tüdő fibrózisom van.
En vagyok az elso, aki beletorodne. Ertem en,hogy itt mindenki harcos tipus, es a kerdes kiiroja elott tisztelettel meghajlok, mert tolem millioszor erosebb es csodalatosabb ember, hiszen nem sajat magat sajnalja, hanem a joorol probal gondoskodni. Fantasztikus ember lehet az aki kepes erre. En ismerem magam, elhagynam magam, hibaztatnam meg a madarakat is az egen es nem vennem eszre hogy mi tortenik korulottem. Csak azert irtam, mert lehuztak a valaszt. Lehet tanacsot nem adtam benne, de a kerdes igazabol arra iranyult, mit tennetek. En ezt.
Remelem kedves kerdezo megoldodik a helyzeted, talan erdemes lenne felvenni egy hozzaerto emberrel a kapcsolatot, ha ilyen terveid vannak es ily keves az idod ez a legkezenfekvobb megoldas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!