Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Albérletre ki mennyit fizet?...

Albérletre ki mennyit fizet? és egyéb számlára mennyi megy el egy hónapban?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 10:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%

2-en vagyunk, albi 40 ezer Ft + kb. 20 ezer Ft a számlák és a rezsi. Kettőnk bevétele 350-400 ezer Ft/hó, de még így se vállalnék gyereket, mert:

1. albiba nem szül normális ember

2. így se engedhetem meg magamnak azt az életszínvonalat, amit szeretnék

szóval, ha nem csak provokációnak szántad a kérdést és tényleg elgondolkodsz azon, hogy havi 100 ezer Ft-ra gyereket vállalsz a válaszom egyértelműen az, hogy NE TEDD!!!

2012. ápr. 16. 11:47
 12/18 A kérdező kommentje:
nem provokácionak szántam,de odakerültünk,hogy anyosékkal lakunk egy fedél alatt,a gyerek is 2 éves,anyos azt mondta vigyáz rá mig dolgozom,nyugdijas ,mentem volna vissza dolgozni de idöközben a férjem növére lebeszélte anyost,igy nem vállalta el.dolgozni se tudok menni és egész nap majdnem nézzük egymást.Inkább mennék külön,nagyon elegem lett belölük.
2012. ápr. 16. 13:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Próbáltál bölcsit keresni neki? 2 évesen már sokan beadják, pont az anyagi dolgok miatt. Ha bölcsibe jár, Te is vissza tudsz menni dolgozni, pár hónapig félrerakod a pénzedet, úgy már kicsit nyugodtabban tudnátok albérletbe menni. Ha van havi 200e bevétel, és 20 az albi, plusz legyen 20-30 a rezsi, 150ből még mindig könnyebben kijöttök mint 50ből...
2012. ápr. 16. 13:31
 14/18 anonim válasza:
42%

Felhívnám a tisztelt Válaszolok figyelmét egyvalamire és ezt ízlelgesse mindenki: Ha annak idején a mi szüleink is így gondolkodtak volna, hogy "értelmes ember albiba nem szül gyermeket" és társai, ha ennyire önzők lettek volna - nos, akkor mi ma sehol se lennénk. A jelenlegi keresőképes generáció egy nagyobbik része két világháború után és egy elnyomórendszerben fogant és jött világra. Kilátástalan helyzetben, melyben nem lehetett külföldre járni, nem lehetett valutát tartani és minden sokkal-sokkal kilátástalanabb volt.

Nagyon komolyan el van puhányodva a tisztelt Társaság, persze ez nem csoda, mert a média kiirtja az emberek józan ítélőképességét - ez is a cél. Sajnálatos legalábbis, ezért leszünk hamarosan bukott nép. A kedves Kérdezőnek csak annyit mondanék, hogy magában bízzon és ne féljen, egyébként pedig ember tervez Isten végez. Nézzünk egy kicsit magunkba és lássuk meg, hogy létezik az egon kívül más is.

2012. ápr. 16. 15:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Másfél szobás panel, havi 40 ezer forint (van 30-35 körül is, de azok nincsenek ilyen közel az egyetemhez, ennek a környéknek ez dobja meg az árát), a fűtés/meleg víz olyan 28 ezer körül volt télen, a többit nem tudom fejből.

(Pécs)

2012. ápr. 16. 16:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja, és én itt gyereket nevelek, és normális embernek tartom magam :) Nem értem, miért baj, hogy nem egy hitellel terhelt lakásban lakunk.
2012. ápr. 16. 16:37
 17/18 A kérdező kommentje:
ezen vagyok kiakadva,mikor azt mondjak a nagyanyámék korosztálya olyan is van ahol 12 testvér volt,hogy munkahelyük nem volt ,szülök 12 nek házat nem tudtak venni,s mégis mindegyik épitett.,telket kell venni s lassan épiteni.szülöktöl segitség semmi ,akkor miböl????
2012. ápr. 16. 17:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Albi 55.000Ft,rezsi télen 35körül,nyáron 25. Ketten vagyunk. Semmi esetre sem vállalnám 100.000Ft-ból az albérletet, még akkor sem,ha csak ketten lennénk,nemhogy hárman!

Alapvetően az albérlettel semmi bajom.

2012. ápr. 16. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!