Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekelhelyezés Apánál?

Gyermekelhelyezés Apánál?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy sok hasonló ilyen kérdés van,de szeretném tudni, hogy nekünk mennyi esélyünk van!!?...

Az élettársamnak van egy fia, az előző barátnőjétől. Már szétmentek, mielőtt megszületett volna a pici.

Mint kiderült, a baba úgy jött össze, h a csaj hazudott arról hogy beszedi e a fogamzásgátlót.. Annak a reményében, hogy az amúgy is rossz körülményeit, majd a gyerektartással mérlegelni tudja.

Az apuka nagyon szereti a fiát, hiszen a pici semmiről nem tehet.. Mindent meg szeretne adni neki.

Tényleg a gyerek érdekeit nézi szem előtt!

Márciusban született a fiú, tehát még nagyon pici. Mi szeretnénk minél hamarabb elindítani a pert, hogy hozzánk kerüljön a pici. Az anyukának nincs semmije, nem dolgozott, a szüleinél él a többi testvérével együtt.

A gázt kikapcsolták már náluk, a villanyt lopják, és a házat is el akarják venni a fejük felől...

Míg az apának van állása, ő is szintén a szüleinél él, de biztos hátteret tudna biztosítani a gyerek számára. Ha valami kérdésetek van, csak nyugodtan! Köszönjük előre is a válaszokat!

2012. ápr. 15. 19:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Megértem az indulataidat, de nem csinál mindent rosszul az anya. A lázas picinek lázcsillapító kúp kell, ezért is írnak fel, amikor megszületik, mert azt kell neki adni. Sima lázzal nem is szívesen veszik, ha ügyeletre viszed, mert a láz nem sürgősségi eset, azért van a kúp. Sokszor az én kisfiam feneke is vörös, pl. ma is, pedig neogranormont használunk.
2012. ápr. 16. 20:31
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos, amit írtál peldakeppen. Én abszolút mellettetek állok, de akkor ezek szerint én is megbuktam anyaként, mert bizony nálunk is volt piros fenék, és én sem rohanok lázzal az orvoshoz, csak akkor ha csillapitas után sem javul.
2012. ápr. 16. 22:12
 33/36 anonim ***** válasza:
50%

A példából jól kitűnik te milyen felkészült anya vagy. Piros popsi miatt nem veszik el a gyereket az anyától.

Amúgy ha nem tudod felfogni milyen életre szóló trauma csecsemő korban elveszteni az anyát neked nem való még az anyaság.

2012. ápr. 16. 22:32
 34/36 A kérdező kommentje:

Nem azzal van itt a baj, hogy piros volt a popsija.. Hanem azzal, hogy nem érdekelte, annyit mondott h nem fáj neki.. nem is kente a krémmel!!

Nekem is van sok kistestvérem, tudom h előfordul amiukor kipirosodik, kipattogzik a kicsik popsija, de sztem ilyenkor megpróbálunk tenni ellene!!

Nem azt mondtam h megbukik az az anya akinek a gyerekének piros a popsija.. :) hanem sajnálatos ha ez nem érdekli őt annyira...

Mivel nekem még nincs gyerekem, így nem tudom azt mondani, hogy jó anya lennék, de azt tudom magamról, hogy mindent megpróbálnék megtenni, h ne legyen baja...

Sztem minden nő fél gyerekvállalás elött, hogy vajon milyen anya lesz.. én is kíváncsi vagyok.. De az , hogy nem is ismersz, és azt állítani, hogy nem lennék jó anya....

Viszont mi ismerjük a pici fiú anyját.. Én nem mernék, és nem iss akarnék elvenni egy gyereket az anyjától.. ha rendes körülmények között él, és rendesen a gondját viselik... De amikor sz**nak a pici fejére, az engem is bánt...

2012. ápr. 17. 09:42
 35/36 anonim ***** válasza:
66%
Na, most majd mindenki elkezd teged biralni. Nyilvan ti tudjatok, hogy milyen korulmenyek kozott el a pici. Az valoban bosszanto, hogy az anyat nem erdekli a piros popsi, mert bizony faj a babanak. Gondolom bant titeket, hogy tehetetlenek vagytok, es rossz nezni, hogy a parod kisfia rossz krulmenyek kozott el. Azon kivul, hogy ugyvedhez fordultok meg annyit tudtok tenni, hogy vesztek pelust es ruhacskakat a picinek, hogy legalabb ezek meglegyenek neki. Probaljatok valahogy kozos nevezore jutni az anyaval, hogy a gyereket surubben lathassatok.
2012. ápr. 17. 10:04
 36/36 anonim ***** válasza:
68%
Aki szajkózza, hogy gyereknek anya mellett a helye: nem mard a börtönben 3 éves koráig a gyerek és igenis ítélhetnek csecsemőt is apának (kaphat anyatejet gyűjtőállomásról).
2012. ápr. 17. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!