Gyermekelhelyezés Apánál?
Tudom,hogy sok hasonló ilyen kérdés van,de szeretném tudni, hogy nekünk mennyi esélyünk van!!?...
Az élettársamnak van egy fia, az előző barátnőjétől. Már szétmentek, mielőtt megszületett volna a pici.
Mint kiderült, a baba úgy jött össze, h a csaj hazudott arról hogy beszedi e a fogamzásgátlót.. Annak a reményében, hogy az amúgy is rossz körülményeit, majd a gyerektartással mérlegelni tudja.
Az apuka nagyon szereti a fiát, hiszen a pici semmiről nem tehet.. Mindent meg szeretne adni neki.
Tényleg a gyerek érdekeit nézi szem előtt!
Márciusban született a fiú, tehát még nagyon pici. Mi szeretnénk minél hamarabb elindítani a pert, hogy hozzánk kerüljön a pici. Az anyukának nincs semmije, nem dolgozott, a szüleinél él a többi testvérével együtt.
A gázt kikapcsolták már náluk, a villanyt lopják, és a házat is el akarják venni a fejük felől...
Míg az apának van állása, ő is szintén a szüleinél él, de biztos hátteret tudna biztosítani a gyerek számára. Ha valami kérdésetek van, csak nyugodtan! Köszönjük előre is a válaszokat!
A kérdésünk végül is az, hogy mennyi esélyünk van, hogy ilyen picin akár idekerüljön hozzánk...
Mivel szopizik, és ez a legfontosabb tápanyag megértenénk, ha addig nem.. és utána??
Egyrészt én kimondhatatlanul undorítónak tartom, ha valaki "véletlenül" teherbe esik, már ezzel is jelzi hogy teljesen alkalmatlan az anyaságra.
Ráadásul ő az alapvető dolgokat sem tudja biztosítani a picinek, mint pl télen a fűtés.
Apasági nyilatkozat van? Most fizet a párod gyerektartást?
Szerintem már most elindíthatjátok a pert.
Mikor indítsuk el a pert? Már most? Nem baj, hogy még csecsemő?
(mellesleg az anya is küzdeni fog a gyerekéért, ami sztem természetes, csak hogy ő nemtud felmutatni semmit, még anyának se jó.. Szó szerint elhanyagolja már most a picit)
Szoptatástól függetlenül már most lehet elinditani a pert,tápszeren is felnő a baba,anyatejnél fontosabb hogy alapvető dolgai (fűtés,tiszta pelus,nyár végén megfelelő hozzárplálás,stb) legyenek meg.
Te is a párod szüleivel élsz?
Nagyszülők mit szólnak ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!