Gyermekelhelyezés Apánál?
Tudom,hogy sok hasonló ilyen kérdés van,de szeretném tudni, hogy nekünk mennyi esélyünk van!!?...
Az élettársamnak van egy fia, az előző barátnőjétől. Már szétmentek, mielőtt megszületett volna a pici.
Mint kiderült, a baba úgy jött össze, h a csaj hazudott arról hogy beszedi e a fogamzásgátlót.. Annak a reményében, hogy az amúgy is rossz körülményeit, majd a gyerektartással mérlegelni tudja.
Az apuka nagyon szereti a fiát, hiszen a pici semmiről nem tehet.. Mindent meg szeretne adni neki.
Tényleg a gyerek érdekeit nézi szem előtt!
Márciusban született a fiú, tehát még nagyon pici. Mi szeretnénk minél hamarabb elindítani a pert, hogy hozzánk kerüljön a pici. Az anyukának nincs semmije, nem dolgozott, a szüleinél él a többi testvérével együtt.
A gázt kikapcsolták már náluk, a villanyt lopják, és a házat is el akarják venni a fejük felől...
Míg az apának van állása, ő is szintén a szüleinél él, de biztos hátteret tudna biztosítani a gyerek számára. Ha valami kérdésetek van, csak nyugodtan! Köszönjük előre is a válaszokat!
Igen, én is a párom szüleinél lakom! :)
Természetesen szeretem a párom, és ha őt szeretném, csúnyán hangzik, de vele jár egy baba is! Akit én már most elfogadtam, és én is harcolok, hogy hozzánk, jó helyre kerüljön... Tényleg nem tehet a pici semmiről!
Nagyon remélem h összejön nekünk, mert sajna sokan odaállnak a bíróság elé.. és rögtön úgy állnak a helyzethez, hogy "szegény egyedül hagyott nő, aki nevel egy gyereket, és a csúnya rossz apuci, aki elhagyta őket,és talált más nőt magának".. csak az itt a lényeg h a gyereket NEM dobta el magtól, tény hogy a csajt igen.. De megérdemelte, mindenkivel játszott, mindenkit kihasznált, rengeteg hazugságon kaptuk rajta, és a legfőbb ok hogy belekevert egy ártatlan emberi életet is.. a saját önzőségéből...
3 éves kor alatt nem veszik el az anyától az a gyerek fejlődését veszélyeztetné ha baj van az anyát valamilyen szociális intézetbe helyeznék el de rengeteg ember nőt már fel fűtés áram nélkül házakban és nem hallt ki az emberiség.
Nem isd értem mért gondoljátok hogy jó a pici babát elszakítani az anyától.
20:18-as!
Nem érted?? Mit nem lehet ezen nem érteni? Mi nem rosszat akarunk annak a picinek, hanem pont ellenkezőleg!
Nem való anyának, nincs semmijük! Csak arra kellet nekik a gyerek, hogy esetleg magához láncolják a párom, vagy majd szép gyerektartásból meg sok segélyből majd mindent megoldanak.
És az anya szülei mit mondanak?
Bár még nagyon pici,de jó esélyetek van megnyerni a pert a leirtak alapján.
hány évesek vagytok?
Az anya szülei természetesen a lányuk mellett állnak!
Jelenleg még az is vita alatt van, hogy mikor láthatja a picit.. Az még szóba sem jött, hogy mikor hozhatja el, akár pár percre, ugyanis, az apa családja még csak fotón láthatta.. (Beleértve engem is)
Kérdésetekre válaszolva, fiatalok vagyunk.. Konkrét számokat nem szeretnék leírni... a lényeg az, hogy mik a terveink..a CÉLUNK!!!
Pedig az életkor nagyon számit.
Bíróság előtt neked nem lesz sok szereped,kivéve ha legalább hivatalosan élettársak vagytok,mert egyébként csak -bocsánat de igy van- egy pár hónapos kapcsolata vagy az apának. (és hiába nevelnéd sajátodként a picit,a biróság a nagy átlagot nézi,ahol egy húsz évesnek nem való gyerek)
Ha az anya idősebb mint ti,és az ő szülei megkapják az esetleges gyámságot a lány helyett,akkor kevesebb az esély.
Az anyával vagyok én egy idős.. az apa 24, ő idősebb nálunk..
Remélem nem lesz sok esélyük arra , h ha mást nem akk a lány szülei legyenek a gyámok.. hiszen mondom, nekik sincs semmijük, és ha kiderülnek ezek a turpisságok, h lopják az áramot.. stb, akk a felfüggesztése is változhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!