Az eszemre vagy a szívemre hallgassak?
Még bőven van időd házasságra gyerekre. Botorság úgy nekivágni a házasságnak, hogy még nem is voltál szerelmes, nem tudod milyen, ha a férjed az a pasi,akiért megszülettél, akit minden sejteddel imádva szeretsz. Hidd el az más, és azt is, hogy mindenki erre vágyik, de sokan, ilyen-olyan okok miatt feladják.
Szerintem azt tedd, ami jó neked, higgy a mesékben, a csodákban, mert igenis a létezik a világban valahol a te másik feled, akivel kapcsolatban soha nem írkálnál a gyk-ra..
Élj még. Utazz, szórakozz, láss világot, ismerkedj mindenféle emberrel, tanulj, légy nyitott, soha nem jönnek vissza ezek az évek, és ha a kedvelt férjed oldalán 10 év múlva belenézel a tükörbe, el sem tudod majd képzelni, hogy voltál valaha ilyen fiatal is.
ÉLJ!
Sosem hittem volna, de én is megtaláltam,7 éve vagyunk házasok és nem unjuk, rezgünk és imádunk.
Na, pontozzatok lefelé, boldogtalan háziasszonyok.
Utolsó! Ha szerinted így beszél a párjáról egy szerelmes lány, akkor te se nagyon voltál még szerelmes, vagy nagyon elfelejtetted. Miért kell olyanokat mondani, hogy van, aki nem lángoló típus, meg hasonló?! Ez egyszerűen hazugság! Mindenki lángoló, ha szerelmes! Szerelemből férjhez menni pedig a legnagyszerűbb dolog a világon, mint ahogy a szerelmeddel együttélni, gyereket várni és szexelni. Egy párkapcsolat lényege, pláne 21 évesen csak a szerelem lehet!
A "kedvelem és vonzódom hozzá"-hoz szorítanni, helyeselni, gratulálni, szerintem egyszerűen bűn. Azért mert itt sok válaszoló még nem élt át nemesebb érzelmeket, nem kell biztatni a másikat, hogy szintén feladja.
hallgass az eszedre.
én voltam lángolóan szerelmes, évekig küzdöttem és mindent megadtam volna a másikért.
hálából megtapostak, megaláztak, eldobtak, szerethetetlennek, értéktelennek tituláltak.
most találtam egy olyan férfit aki a tenyerén hordoz, mindent megad amire vágyok és szeretem a személyiségét, a lényét, a külsejével is teljesen ki vagyok békülve.
szeretem és becsülöm mint embert -de nem lángolok.
és ha újra lángolnék valaki másért és szerelmet éreznék, akkor sem dobnám el őt.
mert elég volt elsőre keservesen megtanulnom a leckét, hogy a szerelem hamar elszáll.
a szeretet, kölcsönös tisztelet viszont hosszú évtizedekre összetarthat 2 embert.
és még a szex is jó, tehát ez is baromság hogy az csak lángoló érzelmekkel az "igazi"
21/L
És a barátod tudja ezt? És ő hogy szereted téged? Ugyanez a nyugis, biztonságos szeretet van részéről is?
Nekem biztos rosszul esne egy ilyen kijelentés, hogy a párom nem szerelmes belém.
Alapjában azt mondanám, hogy az eszedre hallgass, csak közben ha a helyedben lennék lehet hogy arra is gondolnék, hogy a másik esetleg nem érdemel-e többet.
Barátom tudja ezt, ő is így érez mint én, neki nem furcsa ennyi "lángolással" belemenni, ő teljesen racionális, és szerinte mi nagyon jó család leszünk (szerintem is:)).
Nálunk az elején se volt rózsaszín köd, nagy rajongás, semmi testi tünet, csak simán a lelki társamnak érzem. Inkább mondanám a legjobb barátomnak, mint szenvedélyes szeretőmnek. Remélem érthető, amiket írok, és nem forgatjátok ki a szavaimat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!