Valaki tud segíteni? Nagyon szeretem a páromat, ő is szeret engem, de az előző családjától nem tud elszakadni. Nem is a volt feleséggel lenne a baj, hanem annak a lányával. (nem saját gyereke páromnak).
Én nem akarok senkit sem irányítani,nem szeretek főnökösködni és párommal kivétel nélkül mindent megbeszélünk. A legapróbb dologról is kikérem a véleményét és semmiről nem döntök nélküle. Az,hogy neki volt egy nevelt lánya később derült ki,akkor már egy ideje együtt voltunk.
Az egy-két hasznos válaszadónak köszönöm a tanácsot,a többieket pedig sajnálom,hogy nem igazán értették meg,hogy mit szerettem volna kérdezni.
Nézd, amikor hozzámentél, tudtad, hogy volt egy kapcsolata. Akkor elfogadtad. Most viszont viselned kell a hozományt is. A megoldás az, hogy elviseled, és jópofát vágsz hozzá. Ha szereted, akkor a terhet is elhordozod, ha meg önző vagy, és magadat szereted, akkor hisztizni fogsz előbb utóbb. De ne feledd el, senki sem vert ostorral, hogy menj hozzá.
Egyébként meg gondolj abba, hogy a 12 éves kislányt megviselné, hogy többet nem láthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!