Hogyan győzzem meg/le saját magam?
Tudom mit érzel,én ugyan így vagyok,28évesen.
Beszélj a pároddal, hogy álltok ehhez a kérdéshez. Mi átbeszéltük,kicsit átalakítottuk a kiadásainkat,és belevágtunk a babavárásba-sajnos egyenlőre eredménytelenül. Hisz mi a biztosíték arra,hogy mondjuk öt év múlva,jobbak lesznek az anyagi lehetőségeid.
az én párom majdnem ugyanebben az esetben, annyit kérdezett tőlem, hogy úgy akarsz szülni mint a cigányok? a semmire,de nem baj, hagy jöjjön.
na ezzel, bennem már nem volt az a sikítós akarat...
Kedves 22:20-as!
Mi az, hogy mint a cigányok? Én ugyan nem vagyok cigány, nem is akarom védeni őket. De hol tudja ma már megtenni azt az ember, hogy legyen lakás, karrier, pénz, semmi hitel a baba érkezésekor? annyi idősen, amennyi az ideális lenne a szülésre, sehogy! általában 22-25 évesen kerül ki mindenki az iskolából, most akkor mindenki vagy 35-40 éves lenne, mire mer vállalni egy gyereket? Nem tudom ki hogy van vele, de én nem akarok öreg anyuka lenni. Majd szülök, mint a cigányok ;)
6-os válaszoló vagyok
a páromnak ezt a "beszólását" én úgy reagáltam le, hogy nem egy idősebb nő mondta nekem (ami hasonlít utolsó válaszadóhoz) hogy ha mindig arra várna, hogy mikor aktuális anyagilag szülni, senkinek nem lenne gyereke, mert a pénz életünk végéig, mindig kelleni fog, tehát nincs aktuális állapot (leszámítva a jól keresőket, szóval az én osztályomról beszélve)
nos erre azt felelte: egyáltalán nem érdekli ki más mit mond; ő irányítja a saját életét és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!