Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az ha feltétlenül...

Milyen az ha feltétlenül szereti egy anya a gyerekét? Egyáltalán miért kell feltétellel szeretni valakit?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

20:39 ossze vissza irtal

feltetel nelkuli szeretet es feltetelvel rol volt szol

tinedzser, meg kenyer ossze vissza irkalsz.

csak tinedzserkorban kell szeretni

valakit az anya szeret meg 40 eves koraban is

de ha meggyilkolta a testveret nemhinnem

nem tudom erted e a kulombseget,egy bankrablas utan sima ugy meg szeretni...

nem tudom erted e a kulombseget

a kenyeres dolog meg a tinedzser sajat gondolata meg a kenyer az limonade

mindenkinek lehetnek sajat gondolatai tervei mig azok nem korlatoznak, vagy nem gatoljak masok szemelyek szabadsak fogait megertendot es szeretet nem befolyasolok

2012. ápr. 14. 21:59
 12/17 anonim ***** válasza:

amugy a kenyeres dolog meg a legaljasabb motivum a jo par forma kozul.

Legy kedves az emberekkel amikor mesz felfele,talalkozhatsz veluk lefele is

2012. ápr. 14. 22:02
 13/17 anonim ***** válasza:
elirtam szabadsag fok ,...es megertendok valahogy mas betu lett leutve... ;(
2012. ápr. 14. 22:09
 14/17 anonim ***** válasza:
nem írtam össze vissza, mert a feltétel nélküli szeretet az az amit leírtam, nem vár hálát hogy szült, nem veri le a gyereken a dolgait ha nem tetszik valami, feltétel nélkül a legtöbb ember addig képes szeretni a gyerekét amíg azt csinálja amit mond neki, ha már ütközik a nézetük ott már előjöhetnek a dolgok, a tinédzser kor csak egy példa volt, ez igaz a 40 éves "gyerekre" is,a feltétlenül egyenlő a feltétel nélküllel, legalábbis nekem, amúgy nem nagyon értem amit leírtál.
2012. ápr. 14. 22:22
 15/17 anonim ***** válasza:
amúgy azt értem hogy azt írod 40 évesen is szereti egy anya a gyerekét, nem is mondtam hogy nem, azt írtam hogy kevés az olyan aki nem vár örök hálát plusz élete végéig való támogatást azért mert ő saját döntéséből megszülte a gyerekét. Ez már feltétellel való szeretés.
2012. ápr. 14. 22:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Ja oke oke igazad van baratom...

ebben a formaban ami most itt ennek a kerdes megvalaszolasanak a kielegiteseben folyik sajnos itt nem lehet feltetlenul szeretni,...mivel a szeretett egyen cselekedetei befolyassal birhatnak arra aki szeret....

hmmm erdekes

feltetlenul lehet szeretni mashol amikor sajat karunkra tortennhetnekj dolog de valaltuk azt amikor kinyilatkoztuk hogy egy bizonyos szemelyt szeretni fogunk

(amiatt a szemely miatt tortennek szamunkra karos dolgok)de nem befolyasaljak a szeretetunk

2012. ápr. 14. 22:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Oké ezt megértettem :)
2012. ápr. 14. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!