Ti mit tennétek a helyemben? :SSS
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést bánatomban írom ki. Adoptáltak még kiskoromban a mostani szüleim. Anyukámat és az ő anyját (mama) imádom. Apuval nem valami jó a kapcsolatom. Az ő anyával (mama) egyenesen borzasztó. Ő csak az ő vérét szereti. Az unokabáttyám szint ugyan ez (23). Mindik okoskodik, fölém akar kerekedni, és szinte már gyűlöljük egymást. Picit félek tőle, de ma beugattam neki, mert flegmasággal illetett, holott a kérdésére adtam választ, meg megfenyegetett. ELEGEM VAN! Mit tehetnék? /14 F2012. ápr. 13. 14:33
1/2 anonim válasza:
Szólj a szüleidnek, üljetek le beszélgetni erről. Kamaszodsz, tombolnak benned a hormonok. Természetes, ha te is változol, másképp kezdesz el viselkedni. Aki nem szeret, csak mert örökbefogadtak, az magát minősíti és nem téged. Azokkal nem kell foglalkozni.
2/2 anonim válasza:
beszélj anyuddal. ha ö szeret akkor neki kéne kiállnia melletted!!!már ha ugy gondolja neked van igazad. az apádrol inkább nem mondok véleményt, az enyém az igazi apám és gyülölöm.simán elfogadnék potapát aki szeret. de én már 25 vagyok...gyüjtsd magad köré azokat akiket szeretsz a többivel ne beszélj. apámmal csak köszönünk...ennyi. mert igy nincs vita.beszéld meg anyuddal hogy te se szolsz apádhoz.mert csak igy van béke... ha anyud és apud szereti egymást akkor nekik is jobb ha ugymond átnéz rajtad te is rajta igy béke van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!