Miért én túrom szét mindig a kapcsolatokat, házasságokat?
Azt is észre vettem rajta hogy soha nem kellettek neki az olyan férfiak akik egyedülállóak és még jól is néznek ki.
ez komoly?
rám ez a tünet nem jellemző...
komolyan van ilyen nő? úristen...
Mert úgy barátkozol a férfiakkal. Kedvesemnek, drágámnak hívogatod őket tutira. Megsimítod a karját, viccelődtök, flörtölgettek, stb. Azért mozdulnak rád. Mert kiprovokálod. Nem kell oda öltözködés. Ismerek egy külsőre elég visszataszító lányt, vastag a lába, hájas a hasa.. Tök átlagosnak mondanád, de minden pasira rámoccan, csak úgy barátilag drágámnak szólítja őket, szexuális vicceket süt el és a stílusából levehető, hogy bárkinek szétteszi a lábát. Lehet, hogy csak a stílusa ilyen és nem dugna senkivel, de lehet hogy dugna is minden szó nélkül. És nem nézi, hogy éppen szingli pasival "barátkozik"-e vagy foglalttal.
Te is hasonló rib*nc lehetsz.
Leállsz az első csók után? Hát gratulálok. Ha ismered a férfit, tudod, hogy házas, vagy barátnője van, bele sem kellene menned ilyen játékokba, hogy egyáltalán alkalma legyen egy csókra. Megmondod, hogy neked most menned kell és eltakarodsz onnan.
Fordított helyzet:
Én is elég csinos vagyok. Múltkor elmentem két barátnőmmel iszogatni. Több férfi is odajött beszélgetni, vagy megkérdezték nem ülünk-e át az ő asztalukhoz stb. Mivel tartós kapcsolatban élek, egy egyszerű "Nem megyünk oda az asztalotokhoz" mondattal elzavartuk az összes jelentkezőt. A barátnőm is szerelmes. Odajött egy srác, próbáld beszélgetni, nem igazán figyeltünk rá, majd mikor közölte, hogy szeretne egy kézcsókot adni a barátnőmnek, ő megmondta, hogy ő meg nem akarja és legyen szíves fáradjon el az asztalunktól.
Úgyhogy itt te is hibás vagy. Sőt nagyrészt te vagy a hibás. Undorító vagy...
Ajj de vannak itt rosszindulatú emberek :)
Hormonokról hallottatok már?
Bár egészen biztosan nem az van a hormonjaidba kódolva hogy házas embereket kell vonzani, valószínűleg rendesen vonzod a férfiakat.
Most jöhetek pl. a saját példámmal, kamasz koromban futottak utánam a pasik, pedig depressziós voltam. Nem sminkeltem, nem jártam fodrászhoz, nagy, fekete ruhákban jártam, egyszóval nem voltam egy szexi jelenség :)
Mióta fogamzásgátlót szedek, valahogy eltűnt ez az "erőm". Nem is baj, házas vagyok :)
Pedig már emberibben nézek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!