Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért én túrom szét mindig a...

Miért én túrom szét mindig a kapcsolatokat, házasságokat?

Figyelt kérdés
Teljesen szenvedek. Sok olyan férfi szerelmes belém, akinek felesége, barátnője, gyereke, családja stb van. Bár az esetek többségében semmi sem történik, ha történik akkor is észbe kapok és leállok az első csóknál, olyan rossz érzéssel tölt el, hogy beletúrok egy kapcsolatba...Én nem is értem miért vonzom alapból az ilyen embereket...Többnyire sikerül őket lerázni, de néha olyan emberek is rámmozdulnak, akikből ki se nézném. Köztiszteletben álló, az élet más területein tisztességesnek ismert, erős személyiséggel bíró, hiteles , kedves emberek is. És ez néha akkora csalódás, hogy onnan jön a felszedés ahonnan nem is vártam volna. Mert oké házasságszédelgők is vannak..De amikor egy ilyen rendes ember akar felszedni, aki tényleg egy erős, hűséges, őszinte ember, csak mert megkedvelt...Hát akkora pofáraesés...
2012. ápr. 13. 13:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azt is észre vettem rajta hogy soha nem kellettek neki az olyan férfiak akik egyedülállóak és még jól is néznek ki.

ez komoly?

rám ez a tünet nem jellemző...

komolyan van ilyen nő? úristen...

2012. ápr. 13. 14:32
 12/14 anonim ***** válasza:
45%

Mert úgy barátkozol a férfiakkal. Kedvesemnek, drágámnak hívogatod őket tutira. Megsimítod a karját, viccelődtök, flörtölgettek, stb. Azért mozdulnak rád. Mert kiprovokálod. Nem kell oda öltözködés. Ismerek egy külsőre elég visszataszító lányt, vastag a lába, hájas a hasa.. Tök átlagosnak mondanád, de minden pasira rámoccan, csak úgy barátilag drágámnak szólítja őket, szexuális vicceket süt el és a stílusából levehető, hogy bárkinek szétteszi a lábát. Lehet, hogy csak a stílusa ilyen és nem dugna senkivel, de lehet hogy dugna is minden szó nélkül. És nem nézi, hogy éppen szingli pasival "barátkozik"-e vagy foglalttal.

Te is hasonló rib*nc lehetsz.

Leállsz az első csók után? Hát gratulálok. Ha ismered a férfit, tudod, hogy házas, vagy barátnője van, bele sem kellene menned ilyen játékokba, hogy egyáltalán alkalma legyen egy csókra. Megmondod, hogy neked most menned kell és eltakarodsz onnan.

Fordított helyzet:

Én is elég csinos vagyok. Múltkor elmentem két barátnőmmel iszogatni. Több férfi is odajött beszélgetni, vagy megkérdezték nem ülünk-e át az ő asztalukhoz stb. Mivel tartós kapcsolatban élek, egy egyszerű "Nem megyünk oda az asztalotokhoz" mondattal elzavartuk az összes jelentkezőt. A barátnőm is szerelmes. Odajött egy srác, próbáld beszélgetni, nem igazán figyeltünk rá, majd mikor közölte, hogy szeretne egy kézcsókot adni a barátnőmnek, ő megmondta, hogy ő meg nem akarja és legyen szíves fáradjon el az asztalunktól.

Úgyhogy itt te is hibás vagy. Sőt nagyrészt te vagy a hibás. Undorító vagy...

2012. ápr. 13. 14:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező,küldd el őket a faßba és kész.
2012. ápr. 13. 15:31
 14/14 anonim ***** válasza:
81%

Ajj de vannak itt rosszindulatú emberek :)

Hormonokról hallottatok már?

Bár egészen biztosan nem az van a hormonjaidba kódolva hogy házas embereket kell vonzani, valószínűleg rendesen vonzod a férfiakat.

Most jöhetek pl. a saját példámmal, kamasz koromban futottak utánam a pasik, pedig depressziós voltam. Nem sminkeltem, nem jártam fodrászhoz, nagy, fekete ruhákban jártam, egyszóval nem voltam egy szexi jelenség :)

Mióta fogamzásgátlót szedek, valahogy eltűnt ez az "erőm". Nem is baj, házas vagyok :)

Pedig már emberibben nézek ki.

2012. ápr. 13. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!