Miért én túrom szét mindig a kapcsolatokat, házasságokat?
Figyelt kérdés
Teljesen szenvedek. Sok olyan férfi szerelmes belém, akinek felesége, barátnője, gyereke, családja stb van. Bár az esetek többségében semmi sem történik, ha történik akkor is észbe kapok és leállok az első csóknál, olyan rossz érzéssel tölt el, hogy beletúrok egy kapcsolatba...Én nem is értem miért vonzom alapból az ilyen embereket...Többnyire sikerül őket lerázni, de néha olyan emberek is rámmozdulnak, akikből ki se nézném. Köztiszteletben álló, az élet más területein tisztességesnek ismert, erős személyiséggel bíró, hiteles , kedves emberek is. És ez néha akkora csalódás, hogy onnan jön a felszedés ahonnan nem is vártam volna. Mert oké házasságszédelgők is vannak..De amikor egy ilyen rendes ember akar felszedni, aki tényleg egy erős, hűséges, őszinte ember, csak mert megkedvelt...Hát akkora pofáraesés...2012. ápr. 13. 13:33
1/14 anonim válasza:
Most sajnáljunk, amiért kénytelen vagy nős pasikkal smárolni?
3/14 anonim válasza:
Mert a hülye fejeddel belemész!!!!!! cSicska!!!!!!!
4/14 anonim válasza:
Valószínűleg úgy viselkedsz és nézel ki aki erre kapható.
Mi lenne ha más körökben forognál? Mondjuk ahol van szingli pasi is?
5/14 A kérdező kommentje:
Ti se tudtok olvasni, mert épp az a lényege hogy nem megyek bele, mert leállok és nem érzem önmagamhoz, sem a másik nőhöz, aki éppen szenvedne ettől méltónak, és a férfiak sem tetszenek, bár volt már hogy tetszett. Csak nem értem hogy még a hűségesnek tűnő komoly emberek is hogy próbálkozhatnak. És sosem tudom eldönteni, hogy én személy szerint tehetek e erről, vagy tulajdonképpen ezeknek az embereknek bárki jó volna, akivel még nem volt dolguk...
2012. ápr. 13. 13:47
6/14 anonim válasza:
Tudod, az a nagy helyzet, hogy egy tartósabb kapcsolatban lévő embert sokkal könnyebb "elcsábítani", ha rossz a házassága, mint egy életvidám, bármit megkapható független férfit.
Majd ha az ilyen pasik döglenek utánad, akkor lehetsz büszke magadra.
Egyébként pedig biztos vagyok benne, hogy van valami a viselkedésedben, ami kezdeményezésre buzdítja őket, kicsit gondolkozz el magadon.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem öltözködöm kihívóan egy átlagos helyes nő vagyok, bár nem nézek ki rosszul, szerintem a személyiségem fogja meg a férfiakat az életvidámságom.
2012. ápr. 13. 13:48
9/14 anonim válasza:
Most mi a kérdés?Miért mozdulnak rád a nős férfiak?Talán azért,mert akarva vagy akaratlanul(akár a viselkedéseddel ,vagy az öltözködéseddel)azt sugallod,hogy könnyen ágyba lehet vinni.Nem vagy túl harsány vagy túl közvetlen a férfiakkal?
10/14 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy ez részben neked is köszönhető..Nekem is van egy ilyen ismerősöm,természetesen ő is lány,ő is mindig olyan embreket vonz,de én azt veszem észre rajta hogy saját magának provokálja ki a dolgot.Azt is észre vettem rajta hogy soha nem kellettek neki az olyan férfiak akik egyedülállóak és még jól is néznek ki.Hogy miért?Mert az nem elég izgalmas,most itt álszenteskedsz és ezt nem bántásból mondom,de neked ugyan úgy szereped van a dologba,csak nem tudsz róla..Az ilyen típusú emberek tesznek fel ilyen kérdést,és el kell árulnom hogy mind ez provokáció részedről is,direkt ki provokálod hogy ilyen emberek bukjanak rád..ezt miért mondom?tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!