Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom minden nőt megbámul/dics...

Párom minden nőt megbámul/dicsérget a jelenlétemben?!

Figyelt kérdés

Akárhova megyünk párommal, állandóan a nőket bámulja. Ha az utcán kézen fogva sétálunk, durvább esetbe utána fordul a nőnek alap esetbe, megbámulja megjegyzéseket tesz rá.

Ha neten talál egy olyan nőt, már hallgatom, hogy..(cifrábbnál-cifrább megjegyzések)... Ha összebújva tv-zünk és megtetszik neki egy nő, már mondja a szokásos szövegét.

Van, hogy jól viselem van hogy teljesen kiborulok. Hogy miért csinálja ezt? Egy jelentéktelen senkinek érzem magam ilyenkor. (Pedig egyáltalán nem vok ronda nő, és sokan irigyelik is páromat hogy vele vagyok) Van, hogy ideges leszek, hogy hogy képes megbántani ennyire. Ilyenkor csak kinevet és azt mondja "ugyan szivem, csak viccelek. Nem vetted észre, hogy imádlak idegesíteni. Ilyenkor még szebb vagy."

De azt persze nem érti, miért vagyok örökösen elégedetlen magammal, már úgy érzem semmi önbizalmam nincs. Engem nem szokott dicsérgetni, annyit mond, úgyis tudom hogy jól nézek ki. De persze más nőket...had ne soroljam.

Miért csinálja ezt?

2012. ápr. 12. 22:40
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Ja es amiert ferfibol van, muszaj neki idiotat csinalnia sajat magabol?
2012. máj. 4. 08:38
 32/33 anonim ***** válasza:
Én is meg szoktam nézni a jó nőket, még a barátnőm jelenlétében is, de azért lehetőleg úgy, hogy ne vegye észre, és pláne nem teszem szóvá előtte.
2012. máj. 4. 10:32
 33/33 anonim ***** válasza:
... amúgy jó nő a barátnőm is, és sokat dicsérem.
2012. máj. 4. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!