Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy minden fiú ismerősöm dicsérget, hogy így meg úgy szép vagyok, de egyik sem akar velem járni?
"van mikor gyerekes vagyok, máskor meg elég komoly"
Ez nem sokoldalúság, hanem bipoláris zavar.
Najó, nem, de tényleg nem sokoldalúság, szerintem ez inkább zavaró lehet, bár nem tudhatod, hogy emiatt van-e. Sokan úgy állnak hozzá, hogy a párkapcsolat meg a barátság kizárja egymást, így ha eleinte csak barátként tekintenek rád (megint csak kitudja milyen okból kifolyólag) akkor eltesznek a "barátzónába". Az is lehet, hogy nem adsz nekik jeleket, nem tudják, hogy közeledhetnek-e és nem akarnak beégni.
Az Anciáns Marinátor hát kösz szépen ! :D Akkor ez a gond! :D
nem gondoltam bele, mert csak úgy a semmiből nem mondják az embernek,hogy szép...meg olyan fiúk, akik csúnyább lányokkal szóba sem állnak. Engem meg hazakísérnek! És mégsem semmi! Ez érdekes :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!