Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy minden fiú ismerősöm dicsérget, hogy így meg úgy szép vagyok, de egyik sem akar velem járni?

Figyelt kérdés
És kijövünk minden téren, beszélgetésben, elhülyülünk. Ráadásul tudják, hogy nem az a fajta lány vagyok, akivel lehet szórakozni, nem vagyok könnyűvérű, egyetemre is járok,bulizni is csak néha megyek. A kisugárzásommal lehet a gond? Van mikor gyerekes vagyok, máskor meg elég komoly! Szóval sokoldalú embernek tartom magam. 20/L
2012. márc. 30. 19:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
+1
2012. márc. 30. 20:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem vagy véletlenül túlságosan befelé forduló? A legtöbb fiút demotiválja, ha egy lány társaságban kerüli a kontaktusokatés ő maga személyesen nem igyekszik az adott fiú társaságát keresni... Ez számukra olyan érzés mintha egy teher lennének csak neked, főleg ha jól nézel ki :)

Ilyenkor bármennyire is mókás-"Mankás" vagy, úgy érzik, nem bízhatnak meg benned eléggé.

2012. márc. 30. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát, vagy éppen túl jó haverok vagytok. Olyan testvérnek tekintenek.

Vagy annak van igaza, aki azt mondta, hogy akarnak ők valamit, csak te nem veszed észre. Ha már hazakísért, az jelent valamit.

2012. márc. 30. 20:45
 14/15 anonim ***** válasza:

1. Mert nyilván nem jössz be mindegyiknek párkapcsolat terén

2. Ha van is köztük 1-2 akinek bejössz, az meg lehet, hogy azért nem nyomul, mert nem akarja elszarni a kapcsolatát veled, mert lehet többre értékeli a társaságod annál, minthogy egy ilyen miatt kerüld a társaságát a későbbiekben. Mert Ti nők hajlamosak vagytok túlkombinálni dolgokat... és nyilván nem tudja, hogy tolakodásnak vennéd-e, ha megpróbálna közeledni hozzád.

Bár lehet nagy ostobaság, amit mondok :DDD majd a kollégák megmondják

2012. márc. 30. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:
tirpák vagy
2012. márc. 30. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!