Párom minden nőt megbámul/dicsérget a jelenlétemben?!
Akárhova megyünk párommal, állandóan a nőket bámulja. Ha az utcán kézen fogva sétálunk, durvább esetbe utána fordul a nőnek alap esetbe, megbámulja megjegyzéseket tesz rá.
Ha neten talál egy olyan nőt, már hallgatom, hogy..(cifrábbnál-cifrább megjegyzések)... Ha összebújva tv-zünk és megtetszik neki egy nő, már mondja a szokásos szövegét.
Van, hogy jól viselem van hogy teljesen kiborulok. Hogy miért csinálja ezt? Egy jelentéktelen senkinek érzem magam ilyenkor. (Pedig egyáltalán nem vok ronda nő, és sokan irigyelik is páromat hogy vele vagyok) Van, hogy ideges leszek, hogy hogy képes megbántani ennyire. Ilyenkor csak kinevet és azt mondja "ugyan szivem, csak viccelek. Nem vetted észre, hogy imádlak idegesíteni. Ilyenkor még szebb vagy."
De azt persze nem érti, miért vagyok örökösen elégedetlen magammal, már úgy érzem semmi önbizalmam nincs. Engem nem szokott dicsérgetni, annyit mond, úgyis tudom hogy jól nézek ki. De persze más nőket...had ne soroljam.
Miért csinálja ezt?
Az én barátom is ilyen, és már semmi jót nem látok magamban.:S A vásárlásba menekültem, ami tudom, hogy nem jó, de legalább addig jól érzem magam.
Aztán majdcsak lesz valahogy.
Mi a tv-ben, neten, ha találunk szép nőt, meg szoktuk beszélni, hogy mit látunk benne szépnek. Pasiknál egyaránt. Nálunk ez így normális, mert mindketten tudjuk, hogy belőlem nem lesz többé címlaplány, de a saját "tartományomban" neki én vagyok a legszebb és így szeret. Én is őt, ahogy van, vékonyan, látható izmok és gödröcskék nélkül.
Szoktunk néha csak ülni egy padon és bámulni a nőket és a pasikat. Neki mondjuk nem tetszik a pasitest (érthető módon :) ), de elmondja, hogy szerinte a nők mit találhatnak vonzónak rajta, vagy mi az a testrész, amit elcserélne magán az éppen előttünk elhaladó pasi testrészére... :)))
Nálunk ez így normális. Mi így vagyunk szabadok. :)
De ha így beszólogatna meg mondjuk füttyögne más nők után, nos, azt én sem hagynám szó nélkül, sőt.......
én is próbáltam már ezt, hogy vele együtt bezélgetek a járókelőkről
de én már kezdtem unni, hogy az utca túloldalán ezer méterre is érdekli más nőnek az akármilye.
előzővagyok
bocsi az offért
csak nem bírtam ki, hogy ne reagáljam le utolsó válaszadót, tekintve, hogy én is a kérdező helyében vagyok
"megnézzükanőket" vagyok.
Nálunk nincs ilyen vágyakozás, és valószínűleg nem is lesz. Férfiembere válogatja, nekem sikerült ezek szerint kifogni a normálisat, aki nem akarja "még a tűzcsapot is megd.gni"...
Bocs az offért. Nem azért írtam, hogy próbáljátok ki, de most hogy belegondolok, akár megérhet egy misét.
tegnap 18:00
Ijesztően pontosan írtad le a páromat és kapcsolatunkat. Elgondolkodtató volt olvasni!
Köszönöm!
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!