Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom minden nőt megbámul/dics...

Párom minden nőt megbámul/dicsérget a jelenlétemben?!

Figyelt kérdés

Akárhova megyünk párommal, állandóan a nőket bámulja. Ha az utcán kézen fogva sétálunk, durvább esetbe utána fordul a nőnek alap esetbe, megbámulja megjegyzéseket tesz rá.

Ha neten talál egy olyan nőt, már hallgatom, hogy..(cifrábbnál-cifrább megjegyzések)... Ha összebújva tv-zünk és megtetszik neki egy nő, már mondja a szokásos szövegét.

Van, hogy jól viselem van hogy teljesen kiborulok. Hogy miért csinálja ezt? Egy jelentéktelen senkinek érzem magam ilyenkor. (Pedig egyáltalán nem vok ronda nő, és sokan irigyelik is páromat hogy vele vagyok) Van, hogy ideges leszek, hogy hogy képes megbántani ennyire. Ilyenkor csak kinevet és azt mondja "ugyan szivem, csak viccelek. Nem vetted észre, hogy imádlak idegesíteni. Ilyenkor még szebb vagy."

De azt persze nem érti, miért vagyok örökösen elégedetlen magammal, már úgy érzem semmi önbizalmam nincs. Engem nem szokott dicsérgetni, annyit mond, úgyis tudom hogy jól nézek ki. De persze más nőket...had ne soroljam.

Miért csinálja ezt?

2012. ápr. 12. 22:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
56%

Az én barátom is ilyen, és már semmi jót nem látok magamban.:S A vásárlásba menekültem, ami tudom, hogy nem jó, de legalább addig jól érzem magam.

Aztán majdcsak lesz valahogy.

2012. máj. 3. 18:22
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én párom fordulna meg és szólongatna be egy idegen nőnek az utcán, miközben az én kezemet fogja, úgy törölném képen, hogy taknya-nyála egybefolyna. De tényleg.
2012. máj. 3. 19:21
 23/33 anonim ***** válasza:
56%

Mi a tv-ben, neten, ha találunk szép nőt, meg szoktuk beszélni, hogy mit látunk benne szépnek. Pasiknál egyaránt. Nálunk ez így normális, mert mindketten tudjuk, hogy belőlem nem lesz többé címlaplány, de a saját "tartományomban" neki én vagyok a legszebb és így szeret. Én is őt, ahogy van, vékonyan, látható izmok és gödröcskék nélkül.

Szoktunk néha csak ülni egy padon és bámulni a nőket és a pasikat. Neki mondjuk nem tetszik a pasitest (érthető módon :) ), de elmondja, hogy szerinte a nők mit találhatnak vonzónak rajta, vagy mi az a testrész, amit elcserélne magán az éppen előttünk elhaladó pasi testrészére... :)))

Nálunk ez így normális. Mi így vagyunk szabadok. :)

De ha így beszólogatna meg mondjuk füttyögne más nők után, nos, azt én sem hagynám szó nélkül, sőt.......

2012. máj. 3. 19:25
 24/33 anonim ***** válasza:

én is próbáltam már ezt, hogy vele együtt bezélgetek a járókelőkről

de én már kezdtem unni, hogy az utca túloldalán ezer méterre is érdekli más nőnek az akármilye.

2012. máj. 3. 19:40
 25/33 anonim ***** válasza:

előzővagyok

bocsi az offért

csak nem bírtam ki, hogy ne reagáljam le utolsó válaszadót, tekintve, hogy én is a kérdező helyében vagyok

2012. máj. 3. 19:41
 26/33 anonim ***** válasza:
Ezt a "beszéljük ki milyen jó nő sétál az utcán" dolgot én is próbáltam. Annyira tetszett a barátomnak az ötlet, hogy be is szervezett volna egy harmadikat...
2012. máj. 3. 20:08
 27/33 anonim válasza:
nem túl nehéz a válasz.1szerűen gyerekes viselkedés.csak féltékennyé akar tenni,azt várva hogy többet nyujts neki,és akkor majd csak téged bámul.kb érted? :D
2012. máj. 3. 20:09
 28/33 anonim ***** válasza:

"megnézzükanőket" vagyok.

Nálunk nincs ilyen vágyakozás, és valószínűleg nem is lesz. Férfiembere válogatja, nekem sikerült ezek szerint kifogni a normálisat, aki nem akarja "még a tűzcsapot is megd.gni"...

Bocs az offért. Nem azért írtam, hogy próbáljátok ki, de most hogy belegondolok, akár megérhet egy misét.

2012. máj. 3. 20:21
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülye duma, hogy férfiból van. Ha valaki férfiból van akkor az tiszteli a feleségét, nőjét, és igyekszik normálisan viselkedni, hogy az a nő aki mellette van magát érezze a legszebb nőnek a világon még akkor is ha kövér, vagy mit tudom én mi nem tökéletes rajta. Hisz azért van vele mert őt szereti. Úgyhogy ne max az jön a pasiból van szöveggel akinek savanyú a szőlő és ilyen ürge jutott neki de képtelen váltani. Én biztos nem hagynám szó nélkül, és mivel te sem hagyod és még mindig csinálja szépen leültetném és elmondanám neki, hogy mivel szépnek lát ha mérges vagyok akkor ezennel nagyon mérgesen kidobom, és mehet a nőket bámulni. Amúgy te is hibás vagy, mert a férfiak azt teszik meg a nővel amit a nő megenged. Állj a sarkadra, és tisztázd vele, hogy vagy megembereli magát, vagy mehet ahova akar. Jobbat is találhatsz magadnak.
2012. máj. 3. 20:30
 30/33 A kérdező kommentje:

tegnap 18:00

Ijesztően pontosan írtad le a páromat és kapcsolatunkat. Elgondolkodtató volt olvasni!

Köszönöm!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 4. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!