Párom minden nőt megbámul/dicsérget a jelenlétemben?!
Akárhova megyünk párommal, állandóan a nőket bámulja. Ha az utcán kézen fogva sétálunk, durvább esetbe utána fordul a nőnek alap esetbe, megbámulja megjegyzéseket tesz rá.
Ha neten talál egy olyan nőt, már hallgatom, hogy..(cifrábbnál-cifrább megjegyzések)... Ha összebújva tv-zünk és megtetszik neki egy nő, már mondja a szokásos szövegét.
Van, hogy jól viselem van hogy teljesen kiborulok. Hogy miért csinálja ezt? Egy jelentéktelen senkinek érzem magam ilyenkor. (Pedig egyáltalán nem vok ronda nő, és sokan irigyelik is páromat hogy vele vagyok) Van, hogy ideges leszek, hogy hogy képes megbántani ennyire. Ilyenkor csak kinevet és azt mondja "ugyan szivem, csak viccelek. Nem vetted észre, hogy imádlak idegesíteni. Ilyenkor még szebb vagy."
De azt persze nem érti, miért vagyok örökösen elégedetlen magammal, már úgy érzem semmi önbizalmam nincs. Engem nem szokott dicsérgetni, annyit mond, úgyis tudom hogy jól nézek ki. De persze más nőket...had ne soroljam.
Miért csinálja ezt?
hát akkor az én párom nem pasi....ő aztán nem bámul senkit sőt.....csak engem ajnároz, hogy milyen gyönyörü vagyok....ami okés, jol esik...de sztem ha szemétkupacból lépnék ki legyekkel körülvéve, még azt is megdicsérné...nekem soha nem volt olyan barátom, aki bámészkodott volna....még a legutóbbi is, aki néhanéha beközöl pár dolgot, hogy hiztam...igy már nem tetszem neki (57 kilo voltam durván...tény és való, hogy hiztam egy két három kilót...167 cmhez...de dagadtnak semmiképp nem voltam mondható), még ő sem bámészkodott....aztán persze azóta mondta ő is, hogy nem gondolta komolyan (tudom, hogy nem....de hát nem tetszett neki, hogy én jobb csaj vagyok mint ő pasi...)..na a lényeg a lényeg...én nem találkoztam ezzel a jelenséggel....még ha meg is néztek egy egy nőt, totál nem látható módon tették...
de ott a barátnőm...gyönyörü lány...annyira szép, hogy az egész város a lábai előtt hever kb...mégis egy olyan pasival van, aki már nem egyszer megcsalta....más lányokkal társalog, hogy milyen jol éreznék magukat, ha találkoznának...stb....szóval...szimplán tapló....én a helyedben eljátszanám, hogy nézd drágám...milyen csudiszép izmai vannak annak a srácnak...és fordulj a pasik után...kölcsönkenyér visszajár!!! főleg ha valaki ilyen bunkó....aztán mondhatod, de édesem...olyan szép vagy mikor ideges vagy....csak ezért csinálom!
23L
A pasid élvezi, hogy szívathat és te ugrasz rá. Van benne egy jó adag szadista vonás, az ziher. Tényleg így kezdődnek a bántalmazó kapcsolatok, jobb, ha tudod. Most tesztel, hogy mennyit vagy hajlandó eltűrni. Amikor te verbalice képen teremted, és teljes joggal, mert megérdelmi, akkor azzal jön, hogy "csak vicceltem", azaz védekezésként azonnal támad, és nem csak hamis bűntudatot kelt benned, de állandóan rombolja az önbecsülésedet (értsd: ő csak viccelt, te pedig ostoba vagy, hogy nem érted a viccet).
Csak hogy tudja és hogy tudd: ez nem vicc, hanem agresszió. Érzelmi bántalmazás a pontosabb elnevezése, és az ekkor is, ha más címkét ragaszt a dobozra, mint amit az valójában kéne, hogy kapjon.
Ki kéne rúgni azt a pasit, de rögtön, hacsak nem erre van szükséged (azaz pl. bántalmazott vagy, másoknak folyton alárendelődő, akaratmegtört vagy akaratgyenge ember, és mazochista alkat). A zárójeles esetben nem fogod kirúgni, bárki bármit is mondjon. De akkor ne is panaszkodj, hogy kivel élsz együtt.
minél tovább viselkedik így veled
annál kevesebb lesz az önbizalmad
annál kevesebb erőd lesz szakítani, mégha ésszel be is látnád, hogy ez lenne helyes
az én párom is ilyen
tudattalanul ráadásul
ők így tartják meg a párjukat. és erről még csak nem is tehetnek. mert ilyenek.
ilyen nőkből lesz a csendes házirabszolga és ilyen nőknél várja el a párjuk, hogy örülniük kellene, mert arany élete van mellettük, mert ő hűséges, ő a tökéletes.
a nőt soha nem értik meg, mi baja van. vagy ha valami nem tetszik, el lehet menni. mert az ilyen pasinak ettől van önbizalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!