Ti milyen kapcsolatban vagytok apukátokkal?
"Nem attól szeret, vagy érzed, hogy szeret, hogy kimonjda, hanem ahogy bánik veled."
Ez milyen igaz.Az enyém állandóan mondogat nagy dolgokat,hogy szeret stb,de a bánásmódjából ennek az ellenkezője derül ki.Amikor nőnap van,szülinap,vagy más,mindig kapunk tőle egy jelképes ajándékot,amivel azt fejezi ki,hogy mi vagyunk a mindene anyámmal,bármit megtenne értünk.Pl egyik karácsonyra kaptunk egy zacskó földet szépen becsomagolva,egy egy ici pici gerendát szintén becsomagolva és még valami sz@rságot,ami azt jelentette,hogy ő nekünk építette ezt a házat,amiben lakunk és mi ezt kapjuk tőle ajándékba.Még mielőtt valaki kételkedne,ez komoly.Szépen hangzik,mi?Közben a házat nem ő építette,inkább elitta a pénzt.1 millióból 800 ezret.De mi ne merjük őt bántani,vagy megszólni,mert ebben a szíve lelke benne van.Mindegy,nem jut eszembe több ilyen vicces sztori,a lényeg,hogy nagyon közhelyes,mindig a szeretetről beszél,a családról,Istenről(!),közben köze nincs mindehhez.A saját szüleivel úgy bánik,mint egy ronggyal.Én meg adjam meg neki a tiszteletet.Gyerek koromban le se sz@rt,most meg,hogy felnőttem,próbál visszatartani,mert rájött,hogy nincs gyereke.Csak egy baj van,már nem vagyok gyerek.Hoppá.
Amúgy egész életében azzal zsarolt,hogy ő el fog hagyni minket,elköltözik,soha többé nem fogjuk látni és akkor majd az utcára kerülünk blabla és ez az egész miattam és anyám miatt van.Hahaha.Én meg hozzávágtam tegnap,hogyha annyira el szeretett volna költözni,mér rég megtette volna.De sajnos ezt az ígéretét sosem tartotta be.Meg amúgy mást sem.Nagyon ragaszkodik hozzánk,sajnos,de rossz értelemben.Ő nem szeretetből ragaszkodik,hanem szívja a vérünket.Én gyűlölöm őt.Mindennél jobban szeretnék megszabadulni tőle.És alig várom,hogy elköltözzek itthonról.
Akiket elhagyott az apjuk,ne legyetek elkeseredve,bár inkább az enyém hagyott volna el:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!